Einstulen til Falun

13016662 10153760284014081 1414517481 o
(Foto: PeBo-foto)

Tone Einstulen forlater KAIS Mora og vender tilbake til allsvenskan og Falun etter fire sesonger i SSL-klubben.


I 2014 forlot Tone Einstulen Falun etter over ti sesonger i klubben. Isteden ble det spill i naboklubben KAIS Mora der det ble to seriegull og fire strake SM-finaler, med et gull under den første sesongen våren 2015.


Den norske 29-åringen får en viktig rolle i Faluns jakt på en retur til SSL etter flere sesonger i allsvenskan. I årets sesong ble det serieseier i den østre avdelingen, men laget røk i den siste kvalifiseringsrunden mot Örnsköldsvik.

– Det føles godt å være hjemme igjen etter en fin sejour i Mora. Sirkelen blir sluttet nå finnes bare et mål i siktet, vi skal tilbake til SSL. I dette unge laget skal jeg bidra med min rutine og erfaring som jeg har samlet på meg under alle år i SSL. Jeg håper selvfølgelig å kunne vise veien med mitt spill, sier Einstulen i en pressemelding.

Falun er svært fornøyde med at den norske landslagsbacken er tilbake.
– Vi er naturligvis utrolig glade over å få hjem Tone igjen, etter sine år i Mora. Vår ambisjon er å komme oss tilbake til SSL og etablere oss i eliten igjen, og der kommer Tone å være en enormt viktig spiller. Både med sitt spill og sine lederegenskaper, sier Patrik Bäck, fra Faluns sportgruppe.


Einstulen spilte 35 kamper for KAIS Mora i serie- og sluttspill denne sesongen og gjorde åtte poeng (2+6). Totalt ble det 138 kamper og 37 poeng (7+30) for KAIS Mora. 

 


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.