SSL: Gullet glapp for Tone

8C0A2976
(Foto: Calle Ström)

Det ble ikke noe gull på Tone Einstulen og KAIS Mora i helgens SM-final i Globen. IKSU og Storvreta kunne isteden løfte pokalen til værs. KAIS Mora og Tone Einstulen tok ledelsen etter kvarteret i den første perioden, men i løpet av den andre perioden hadde IKSU snudd kampen. En brennhet Sofia Joelsson satte sitt andre for dagen midtveis i den tredje perioden og da Alice Granstedt økte til 4-1 var kampen i prinsipp kjørt. KAIS Mora reduserte med drøyt tre minutter igjen men kom aldri nærmere foran 10898 tilskuere.

C66B9529
Storvreta tok sitt femte SM-gull for menn i lørdagens finale. (Foto: Calle Ström)


I herrefinalen tok Storvreta kommandoen og ledet med to mål før Falun hadde hentet det inn syv minutter ut i midtperioden. En flott finale var spillmessig jevn og selv om Storvreta ledet med to  etter midtperioden og helt til det gjenstod halvannet minutt var det hele tiden nerve. To sene mål fastsatte sluttresultatet til 6-2 og Storvreta kunne juble for sitt femte NM-gull.

13590 tilskuere hadde funnet veien til Globen i Stockholm lørdag og de fikk virkelig valuta for inngangspengene med to gode finaler. 


LES OGSÅ: Får plass i Hall Of Fame

I helgen feiret man også bland annet legenden Helena «Myggan» Lindberg og de andre som ble valgt inn i Hall Of Fame.


8C0A3369
Her er beviset på at Helena «Myggan» Lindberg er en del av Hall Of Fame. Her sammen med Joel Rickardsson, Helén Wiklund Wårell, Hermine Dahlerus og Christian Hellström. (Foto: Calle Ström)

Niklas Pålsson som ikke bare sikret Jönköping ny kontrakt som nykommere, men som også var ytterst nære å føre laget til sluttspill fikk prisen som Årets trener. Den tidligere Slevik og Tunet-treneren var i Norge i april og bistod Kjell Egil Dahl og Slevik i sluttspillet. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.