Örebro vant nøkkelkampen

22070104 10155252972389081 2113942863 o
(Foto: PeBo-Foto)

Med 13 kamper igjen av SSL styrer Team Thorengruppen rett mot nedrykk. I går ble det tap i «sekspoengkampen» mot nyopprykkede Örebro. 


Markus Lindgjerdet og Örebro har funnet formen etter en lang periode uten seiere og har på kort tid slått både Dalen og Team Thorengruppen. Markus Lindgjerdet scoret et av målene i gårsdagens «sekspoengkamp» mot Andreas Falkeid og Team Thorengruppen. Mot Dalen og Ketil Kronberg ble det seier og to scoringer for den norske landslagsspilleren.


7O8A6394
Andreas Falkeid har fått tillit tre kamper på rad for Team Thorengruppen i SSL.


Andreas Falkeid fikk fornyet tillit mellom stolpene etter suksesskampen mot Dalen der det ble seier og en assist for den norske landslagsmålvakten. Han startet sin tredje kamp på rad mot Örebro, men Team Thorengruppen klarte ikke å rå på nykommerne og Örebro vant 7-2.

Marius Pedersen spilte også kampen men noterte seg ikke i målprotokollen for Umeå-klubben, der nedrykk nærmer seg alt mer etter at samtlige lag rundt om på tabellen stadig plukker poeng. For øyeblikket har de ni poeng og tyve mål å hente inn opp til sikker grunn. Det gjenstår 13 kamper av grunnserien, så nå begynner tampen å brenne for Falkeid og kompani. Fremover venter kamper mot serietoer Storvreta lørdag og serieleder Falun onsdag for Team Thorengruppen.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.