Pedersen så rødt

DSC 6714
(Foto:
www.matsragnarsson.se)

Marius Pedersen (til høyre i gul vest) spilte sin første kamp for Team Thorengruppens farmerklubb Umeå City, men det ble ikke noen suksess for unggutten som så rødt i debuten i allsvenskan. 


Etter noen kamper uten spilletid i Team Thorengruppen var Marius Pedersen klar for spill for SSL-klubbens farmerklubb Umeå City i helgen. Det ble ingen suksess mot topplaget Hagunda. Halvveis i den andre perioden fikk Pedersen kampstraff for en ettersleng og gikk poengløs av banen. Olav Falkeid fikk vike plass for Pedersen i kampen, som Umeå City tapte 4-6.

Det ble ingen spilletid på storebror Falkeid i Team Thorengruppens seierskamp i helgen, men det ble seier med 6-4 mot Linköping på hjemmebane.

For Daniel Gidske og Mullsjö ble det tre poeng mot AIK på bortebane, på tross av at man to ganger lå under kampen med to mål.

Ketil Kronberg og Dalen fikk juling av Pixbo Wallenstam. Kronberg noterte seg for en assist i kampen. 

Ekholt startet

I SSL for damer vant Tone Einstulen og KAIS Mora komfortabelt 8-3 mot nykommer Telge. Einstulen noterte seg ikke i målprotokollen for serielederne.

For Endre ble det uavgjort etter full tid med Thea Kristine Ekholt i målet. Men toppkollega Täby vant i spilleforlengelsen. Karen Farnes fikk tillit på lagets førsterekke men noterte seg ikke for noen poeng i kampen. Endre ligger på en foreløpig tredjeplass, to poeng bak serielederne.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.