Første målet i SSL

22070104 10155252972389081 2113942863 o
(Foto: PeBo-foto)

Markus Lindgjerdet scoret sitt første mål i SSL for sitt Örebro i helgen, sjekk ut hvordan det gikk for de øvrige nordmennene i verdens beste liga.


Örebro fikk en bra start på kampen mot Jönköping. Markus Lindgjerdet scoret sitt første mål i SSL da han satte 2-0 mot slutten av den første perioden. Örebro ledet 3-1 seks minutter ut i den andre perioden før det ble nattsvart. Gjestene Jönköping som trenes av Niklas Pålsson, scoret de ni neste målene, og tok sin andre seier for sesongen.

En syk Marius Pedersen fikk se sitt lag Team Thorengruppen tape for Växjö, som vant 7-3. 18-åringen har ikke spilt de to seneste kampene. Andreas Falkeid fikk også følge oppgjøret fra benken.

I Umeå var det duket for norsk duell mellom Ketil Kronbergs Dalen og Daniel Gidske Mullsjö. Kronberg scoret kampens første mål og følgte opp med to til i løpet av kampen, det siste ga spilleforlengelse og 5-5. Der ble det målløst og isteden kunne Daniel Gidske avgjøre kampen i straffekonkurransen.

Farnes scoret mot gamleklubben
Endre spilte toppkamp mot storlaget IKSU, som vant Champions Cup her forleden. Gotlendingene har overbevist i sesongåpningen men det var Umeå-klubben som åpnet best og ledet med to mål etter den første perioden. I den andre perioden våknet hjemmelaget og scoret to ganger, utligningen av den tidligere IKSU-spilleren Karen Farnes. Men IKSU:s landslagsspiller Sofia Joelsson satte sitt andre for dagen minuttet rett før pause. Halvveis i tredje perioden kom Endres utligning, men der fra ut var det IKSU for alle pengene. 6-3 vant Umeå-klubben og stoppet Endres seiersrekke. Thea Ekholt satt på benken hele kampen. 


For KAIS Mora ble det grei skuring mot Malmö. Tone Einstulen og kompani vant komfortabelt 9-2 på bortebane og sin syvende seier for sesongen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.