Siste dag i Frederikshavn

KRH 8877
Siste dag av generalprøvene for Norges kvinner og menn i Frederikshavn, akkurat som i går står Danmark for motstanden.


13.00 Norge-Danmark (kvinner) LIVE

15.30 Norge-Danmark (menn) LIVE

Arena Nord i Frederikshavn er klar for to nye landskamper i ettermiddag. Det ble norskt tap for Danmarks kvinner med 0-2 i går, og seier for Norges menn mot danskene. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen håper på en bedre offensiv i dagens oppgjør mot de danske jentene, som har vunnet de to seneste privatlandskampene nå.
– For jentenes del er to baklengs mot Danmark helt greit, men spillet framover må bedres. Her må de bruke mer tid med ball, ta gode valg med den og tørre bruke tid i angrep. Forsvare seg med ballen i laget, og verste fall bytte om man ikke finner åpninger i det danske forsvaret, sier Alexandersen.

På herresiden har det blitt fem strake norske seiere, og det var et godt norsk lag som slo Danmark 5-3 i går ettermiddag. Vi regner med at Erlend Bjerknes og Nicholay Halvorsen får prøvd seg på det norske laget, som er favoritter til seier også i dag. 

– Herrene gjør en bra match, slipper inn et mål i spill fem mot fem, og er bedre enn danskene i det meste, så jeg håper de følger opp gårsdagens match. Jeg regner med vi får se et par debutanter i dag også, og kanskje får vi to brødre i samme rekke?


Etter helgens kamper venter uttaket til VM i sveitiske Neuchatel, der Norges landslag for kvinner skal møte Estland, Japan og Danmark i gruppespillet. Deretter blir det samling før avreise til Sveits. 


Norges menn skal til Poprad i Slovakia i månedskiftet januar-februar og møter der Italia, Ungarn og vertsnasjonen Slovakia i VM-kvalifiseringen, der en plass i VM i Helsinki 2020 ligger i potten.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.