Tungt norsk tap mot Danmark

KRH 8868
Norge fikk slite tungt mot danskene i den første kampen i Frederikshavn denne helgen. 

 

Den første muligheten kommer i det femte minutt da danskene ruller opp godt, og får avsluttet i slottet men skuddet går utenfor. Det er sjansefattig i starten av oppgjøret, med dansk spillemessig overtak. Norge sliter litt med å få kontroll på ballen på parketten, men spiller seg til noen småfarligheter etter at vi har passert halvveis i perioden. Det er litt kaotisk i begge ender av hallen til tider, men det blir allikevel ingen scoringer i det første perioden. 


KRH 8731
Martina Hall var en av Norges beste spillere i dagens kamp mot Danmark. 


Danskene får en god start på den andre perioden og tar ledelsen etter fire minutter, da Lina Voldby blir spilt opp. Norge er litt på hæla etter scoringen og Danmark får også muligheten i overtall og setter press på Norge, men scorer ikke. De norske jentene løfter seg noe etter overtallet, men det er Danmark som skaper de beste sjansene og smeller ballen i stolpen i det 12. minutt og Norge er heldige som ikke ligger under med to mål. Norge ruller godt og spiller seg til en god sjanse etter kvarteret men Marie Wolf missbruker muligheten å utligne danskenes ledelse. Wolf får muligheten etter et god dansk bytt, men denne gang smeler ballen på innsiden av stolpen, stor norsk mulighet der etter et nytt godt bytt av den norske tredjerekken. Dansk ledelse etter den andre perioden. 

KRH 8768
Hanne Lier Nilsen fikk sin debut for Norge i dagens oppgjør og reddet 15 av 17 skudd og ble kåret til Norges beste spiller i kampen. 


Norge får sjansen i overall tidlig i den tredje perioden, men det rir Danmark lett og Norge får jage ball nesten hele overtallet, uten hell. Norge
sliter litt i starten av perioden men spiller opp seg noe etter fem minutter. Igjen er det tredjerekken til Norge som skaper sjansene, men målet lar vente på seg. Danskene får overtall rett etterpå, men skaper ikke det helt store foruten et skudd i aluminiumet. Da Rikke Ingebrigtsli Hansen sonet ferdig sin utvisning får hun ballen og Norge kommer to mot en, men Ingebrigtsli Hansens skudd sniker seg utenfor. Det er isteden Danmark som øker sin ledelse i det 14. minutt da Cecilie Di Nardo pent dunker inn 2-0 på volley. Martina Hall prikker stolpen fra snever vinkel minuttet etter, og Norge prøver febrilt å komme seg inn i kampen igjen. Nå snuser Norge på en scoring, men ballen vil ikke inn i danskenes mål. Norge får overtall på tampen og tar timeout, og tar ut målvakten i et siste desperat forsøk, men danskene vinner 2-0.Danmark-Norge 2-0 (0-0,1-0,1-0)
Arena Nord, 400 tilskuere

1-0 (24.17) Lina Voldby (Nanna Møller Simonsen)
U2 (27.23) Hanne Winther (ulovlig dytt)

U2 (41.01) Mathilde Christiansen (slag)
U2 (48.15) Rikke Ingebrigtsli Hansen (slag)

2-0 (53.38) Cecilia Di Nardo (Klara Fjorder)
U2 (58.48) Emma Vistisen (gjentatte forseelser)
Skudd: 17-20 (5-1,6-8,6-11)
Dommere: Kirjonen/Sirkka (FIN)

Det norske laget fra start:

Hanne Lier Nilsen

Sandra Craig, Lene Benkø Moen

Anette Marie Berg

Julie Gidske, Hildegun Holm

Hanne Winther, Eline Dagestad

Emma Lunde

Martine Simonsen, Martina Hall


Julianne Bakka, Marie Wolf

Sofie Kristiansen

Rikke Ingebrigtsi Hansen, Heidi Rød


På benken fra start: Maiken Ellis (mv), Marie Gundersen, Kine Hedlund Eriksen, Mari Kristiansen

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.