Følg dagens landskamper

7O8A6985
Norge møter Danmark i to kamper i ettermiddag, i det som er generalprøvene før VM for kvinner og VM-kvalifisering for menn. 


13.00 Danmark-Norge LIVE / STREAM

15.30 Danmark-Norge LIVE / STREAM


VM-troppen er rett rundt hjørnet og Norges landslag for kvinner har Danmark i en nøkkelkamp i sin VM-gruppe, et Danmark som Norge tapte for i Polen i september. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen har funnet nøkkelen til suksess i dagens oppgjør.

– Danmark viste i Polen de har mer enn Cecilia de Nardo, som gikk ut med skade tidlig i oppgjøret i Nowy Targ, nå er hun tilbake så da kan vi vente oss et litt bedre Danmark. Norge må først og fremst øke treffsikkerheten i pasninger, ha mer fokus på mottak og unngå så mange balltap som i sist møte i seksnasjoners. Aggressivt forsvarsspill, skyte nede på en god dansk keeper og vende oppover i banen hver gang vi vinner kula. Ta de tre mot to situasjonene, og de tre mot tre situasjonene vi kan få, så vi ikke bare blir spillende mot etablert forsvar, sier Alexandersen.

LES OGSÅ: Norske generalprøver


Senere på dagen venter kamp for Norges herrer mot danskene. Et Danmark med målvaktsstjernen Mike Trolle, Mathias Glass og Lukas Eldholm som de store stjernene. Landslagssjef Johnny Petersen har tatt med fire debutanter i sin tropp, i generalprøven før VM-kvalifiseringen som venter i slutten av januar. 

Norge har vunnet de fire seneste oppgjørene, men det har vært svært jevnt lenge i kampene og danskene har vist at de har noe på gang etter en generasjonsveksling. Det blir fort svært spennende også i ettermiddag i Arena Nord der det ble uavgjort og seier på straffer sist.

Kampene streames av dansk TV, men vi har ikke klart å fått bekreftet at kampene kan ses i Norge via nettet. Vi håper dog at sendingen er åpen for alle, og at Norge ikke er geoblokket. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.