Norske generalprøver

7O8A6929
Norge møter Danmark denne helgen i Frederikshavn, der de norske herrene og kvinnene skal ut i dobbeltlandskamper mot danskene, som generalprøve før VM og VM-kvalifisering. 

 

Generalprøvene til VM og VM-kvalifiseringen for menn og kvinner spilles denne helgen i Arena Nord i danske Fredrikshavn. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen mener at det kan være gode muligheter å spille seg inn i VM-troppen, som taes ut kort tid etter kampene i Frederikshavn mot danskene. 

– Det er jentenes siste mulighet å vise seg fram før VM-uttaket kommer, og en gylden mulighet ta revansje for den svake matchen i 6-nasjoners i Polen mot danskene, og vise Danmark at de skal få det tøft når lagene møtes i VM i desember. To seiere her gir et psykisk overtak før det ekstremt viktige oppgjøret lagene i mellom i Neuchatel, sier Alexandersen. 

LES OGSÅ: Gir fire debutanter sjansen

Norge møter også Danmark på herresiden, og det norske landslaget stiller med fire debutanter i troppen som er på plass i Frederikshavn, der en stundene VM-kvalifisering ligger i potten. Alexandersen påpeker at også her er det muligheter å gjøre seg bemerket før viktige kamper for landslaget på nyåret. 
– For guttene sin del har spillerne en gyldene mulighet at vise man holder internasjonalt, og at man hører hjemme i en VM-kval tropp i januar.

LES OGSÅ: Møter Danmark neste helg


Norges kvinner møter Danmark klokken 13.00, og Norges menn møter Danmark klokken 16.00 i morgen lørdag.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.