– Taper mot en fantastisk rekke

7O8A9406
Norge gikk på sitt andre strake tap i 6-nasjoners i kveld da Slovakia som ventet ble for tøffe. 

Det ble ingen norsk jubeldag den andre dagen av 6-nasjonersturneringen i polske Nowy Targ. Etter tap mot Latvia tidligere på dagen ble Slovakias førsterekke for vanskelig å stoppe for de norske jentene. 

 

Slovakia vant 7-2 anført av superstjernen Paulina Hudakova som banket inn tre mål, som sammen med Michaela Sponiarova, Katarina Klapitova, Denisa Ferencikova og Alzbeta Durikova utgjør en fryktet førsterekke for slovakene, rekken lå bak fire av scoringene i kveld. De norske scoringene kom av Martine Simonsen og Emma Lunde i den tredje perioden, da slovakene allerede ledet stort. Slovakene avsluttet forøvrig de siste fire minuttene med å trene på spill seks mot fem. KAMPFAKTA


Vår ekspert på plass i Polen er selv om det ble tap for Slovakia fornøyd med den norske innsatsen, mot en nasjon på fremmarsj som virkelig kan bite godt i fra seg i VM i Sveits som spilles i desember.

– Jeg synes egentlig vi gjennomfører en grei match, selv om vi blir ekstremt straffa av å ligge en halv meter unna i markeringer i dag, er det mye positivt å ta med seg. Vi skaper en del sjanser, scorer to fine mål, og spiller jevnt og bra mot slovakenes andre og tredjerekke. Man får bare være imponert over bevegelsene og spillet til førsterekka til Slovakia, den kommer alle nasjoner slite med i VM. Vi taper mot en fantastisk rekke, forteller Petter Alexandersen.

Norge møter Danmark i sin siste kamp i 6-nasjonersturneringen i morgen tidlig klokken 09.00.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.