Midtperioden ødela for Norge

KRH 6543
Det ble tap for Latvia i den første av to kamper for de norske jentene i ettermiddag i 6-nasjonersturneringen i Polen.


Norge tapte den tredje kampen i 6-nasjonersturneringen i Nowy Targ. Norge fikk en god start da Rikke Ingebrigtsli Hansen scoret tidlig, men Latvia var det beste laget i Niva Arena i dag.

LES OGSÅ: Ny norsk seier

Latvia vant 4-2 og på tross av en 3-2 redusering fra Anette Marie Berg i starten av den tredje perioden kunne Latvias supertalent Anna Andukinova fastsette sluttresultatet bare halvminuttet etter. En dårlig midtperiode som Norge tapte med to mål ødela mye mener Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen som følger Norge på plass i Polen denne helgen.

– Den andre perioden ødelegger dessverre litt i dag. Pasningkvaliteten må opp betraktelig. Vi blir straffet for mye enkle feil, og spillende ekstremt mye i forsvar grunnet enkle feilpass og dårlige valg, sier Alexandersen

LES OGSÅ: Norge slo Polen!


Flere av Norges rutinerte spillere og et par av stjernene er ute med skader for tiden, noe som gjør at det norske laget varierer litt i kvalitet i løpet av oppgjøret mot Latvia. 

– Vi har et ungt lag så må forvente det blir endel variasjon i prestasjon og. Latvia skremmer ikke, så vi bør ha gode sjanser om vi møter de i VM. KAMPFAKTA

LES OGSÅ: Tøff motstand i 6-nasjoners


Nå venter et par timers hvile for de norske spillerne før kamp mot Slovakia venter klokken 17.00.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.