Norge slo Polen!

KRH 7311
Det ble en god norsk start på 6-nasjoners i polske Nowy Targ, da Norge slo vertsnasjonen Polen etter en spennende kamp.


Norge nullet vertsnasjonen Polen i den første kampen av 6-nasjoners i Nowy Targ. Eline Dagestad ble den store heltinnen da hun banket inn kampens eneste mål mot de polske jentene. Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen er fornøyd med det han fikk se på morrakvisten.

– Norge gjør en meget solid og sterk match. Ballen hopper og spretter litt men de jobber seg bra inn i matchen i andre periode. 10-10 i skudd og holde nullen i landskamp er meget solidt. Det defensive sitter bra, men blir litt for mange brente sjanser dessverre som, gjør det ikke blir et par mål til. Her gjelder det som jeg alltid sier å få skudda ned, sier Alexandersen etter kampen.

 

IFF tester ut det nye formatet med 3x15 minutters kamper under turneringen, og det så ut å passe Norge ypperlig. Etter to målløse perioder kunne Kine Hedlund Eriksen finne Eline Dagestad og sistnevnte banket inn det som ville vise seg bli kampens eneste scoring, for Paulina Mlynarczyk og Thea Ekholt hadde full kontroll på resten av skuddene, i oppgjøret som endte 1-0 foran 98 tilskuere i Niva Arena.

Nå venter noen timers hvile for det norske laget, før Tyskland venter klokken 17.00. Linker til oppgjøret finner du her

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.