Comeback som landslagssjef

IMG 8833
Det blir Johnny Petersen som erstatter André Sveen som landslagssjef, og dermed gjør comeback bak roret som sjef for landslaget for menn. Med seg på sidelinja får han en landslagsstrener med SSL-meritter.


Forrige uke meldte André Sveen at han trekker seg som landslagssjef med umiddelbar virkning. Nå er det klart hvem som erstatter Sveen, og det blir Johnny Petersen som gjør comeback bak roret melder Norges Bandyforbund i kveld. Petersen ledet Norge 2008-2014 der det ble fire VM-turneringer for østfoldingen som landslagsjef.

Med seg får 49-åringen SSL-meriterte Niklas Pålsson, som i dag er hovedtrener for Helsingborg i SSL, og som Petersen kjenner fra tiden i Slevik. Pålsson har tidligere ført Sleviks damelag til NM-gull, var hovedtrener for Tunets herrelag før han returnerte til Sverige og Jönköping som han førte til SSL.

KH 0435
Helsingborgs hovedtrener Niklas Pålsson blir landslagstrener for Norges landslag for menn, her i treningskamp mot Slevik på forsesongen.

Petersen var sist sesong virksom i Slevik som coach, og har ledet klubben til NM-gull som hovedtrener tidligere.

Avtalen med det nye trenerteamet gjelder til og med VM-kvalifiseringen i februar 2020, og er en kortsiktig løsning i første hånd melder NBF.

Nå kan alt fokus riktes mot landslagets dobbellandskamper mot Danmark i starten av november. 

– Det er alltid en ære å få en forespørsel om å være landslagssjef. Med meg på laget har jeg fått med meg Niklas Pålsson som landslagtrener. Vi gleder oss til denne utfordringen. Først må vi sette sammen en tropp til dobbeltlandskampene i Danmark, som også vil danne stammen til VM-kvalifiseringen, sier Petersen i en pressemelding.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.