Samler U19-landslaget

7O8A3840
U19-landslaget for kvinner fortsetter forberedelsene mot neste års års VM-turnering i Sverige. Helgen 27-28. april i Eika Fet Arena.


U19-landslaget for kvinner forbereder seg for VM i 2020 og samles 27-28. april i Eika Fet Arena. Landslagssjef Magnus Skulstad er fornøyd med innsatsen spillerne lagt ned så langt. Han samler nå landslaget for en siste økt før sesongen er over.
– Første sesong for inneværende landslagskull går mot slutten og vi er svært fornøyde med måten gruppa har utviklet seg på. Vi har en meget dedikert gruppe å jobbe med og det er svært motiverende for alle involverte. Planene for den kommende sesongen, med VM i Uppsala som høydepunkt, er staket ut og de klare rammene for veien dit er satt. Vi begynner nå med de viktige detaljene, det målrettede arbeidet og spissingen frem mot det store målet. Jentene har videre, i samråd med landslagsledelsen, lagt planer om å bruke tiden i sommer godt for å være godt rustet til oppstart med samlinger fra august, sier Skulstad i en pressemelding.

Mia Aas, Ajer

Marie Falch, Bygdø/Monolitten

Juni Reitan Fjøsne, Bygdø/Monolitten

Vilje Korbøl, Bygdø/Monolitten

Sara Høivaag, Bodø 

Nicoline Olsen, Grei

Hedda Unhammer, Sagene

Christina Hoftun, Sagene

Vilde Rohde Galby, Fagerstrand

Bertine Aas Hansen, Sveiva

Camilla Løchen, Sveiva

Emilie Sundnes, Sarpsborg

Ida Støa, Sarpsborg

Thea Krogstad, Sarpsborg

Amalie Søiland, Stavanger

Julie Caroline Kvarnes, Horten 

Sandra Teigen, Tunet

Siri Oline Nilsen, Tunet

Julie Solskjær, Tunet

Andrea Gulbrandsen, Tunet

Caroline Bjercke, Tunet

Hanna Walter, Tunet

Frøya Skyrud, Tunet

Hanna Ramberg, Tunet

Emma Fagerhøi, Tunet