Lagbygging for U19 menn

7O8A5389
I helgen var U19-landslaget for menn samlet i Slorahallen utenfor Oslo. En stor kontingent med fremtidige landslagsspillere var på plass for å imponere på landslagssjefen og bygge lag foran neste års VM. 


50 spillere er på plass i Slorahallen på Strømmen som landslagssjef Patric Jonsson og hans stab vil se nærmere på. Foruten Andreas Hildremyr som er landslagstrener er også Lisbeth Hildremyr, Even Olsen, Stian Walle Larsen, Petter Alexandersen, Marko Länsman, Jonas Espeseth og Jay Monge på plass for hjelpe til i helgen.

Under lørdagen ble det løpt beep-test, kjørt øvelser og trent på press, overtall og ballinnehav, og spill som avslutting.

Søndagen er det mye av det samme men uten beep-test. Samlingens mål er å utvikle laget, få guttene strukturerte,  og få til en økt med styrke der både fysisk og mental styrke skal opp. Flere av øvelsene bygger på styrke og tillit, og det er også øvelser der koordinasjonen og raske benvegelser skal bli bedre. Hele tiden er gruppen lydhøre og utålmodige etter å sette i gang.

7O8A5386
Tillit og styrke var et av fokusene under søndagens økt.

Samlingen er også en forløper til Vikingen som kommer i august, da vil det vise seg hvor bra sommertreningen har vært hos den enkelte. Deretter blir det samlinger i september, oktober og november, før samlinger i februar og april neste år blir de siste før troppen reiser til Canada og VM om et år. 

Samlingen avsluttes med spill og det spares ikke på noe, det er solide taklinger og høyt tempo hele veien. For de fleste er det siste innebandyøkt denne sesongen, og nå venter neste utfordring, egentrening. 

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.