Skadet i finaleseier

farnesskade32
Karen Farnes vant Superfinalen i Sveits med sin nye klubb Piranha Chur lørdag og kunne juble for gull, men måtte selv forlate kampen med skade.


Superfinalen med Piranha Chur ble en suksess for Karen Farnes. Den norske landslagskapteinen og hennes nye lag vant 7-1 over Kloten-Dietlikon, etter en overbevisende kamp. 

Farnes hadde selv en god mulighet til scoring i kampen, men en superredning av motstandermålvakten nektet den norske stjernen nettkjenning i finalen.

Dessverre måtte 30-åringen gå av med skade i kneet halvveis i den tredje perioden, og forlot arenaen med gullmedalje men også på krykker. Neste helg er det landslagssamling, og hvorvidt den norske lagkapteinen er spilleklar er uvisst. 

– Prisen for å vinne var kanskje kneet mitt. Jeg vet ikke hvor alvorlig det er ennå, men jeg håper på det beste, skriver hun på sosiale medier søndag formiddag. 


Farnes forlot SSL etter åtte sesonger i Endre og IKSU i sommer, for å prøve vingene i den sveitiske toppdivisjonen med Piranha Chur, der hun gjenforenes med den sveitiske stjernen Corin Rüttimann.