Storseier i europacupen

48875129623 2ff3e5507e c
(Foto: Miroslav Hylek/IFF)

Greåker slo Trencin i sin første kamp i årets europacup og har et ben plantet i semifinalen på lørdag.

Theodor Larsen scoret sitt første mål for Greåkers A-lag da han sendte østfoldingene i føringen mot Trencin i ettermiddag. 16-åringen scoret forøvrig på legenden Tomas Kafka i slovakenes mål. 


LES OGSÅ: 16-åringens første for Greåker


Trencin utlignet to minutter senere, men i overtall kunnne William Larsson sende nordmennene i føringen igjen, og bare fire sekunder etter serverte Larsson lagkamerater Thobias Hjorth som økte til 3-1 før pause.

LES OGSÅ: – Gull i sikte

Lagene scoret et mål hver i starten av den andre perioden før Greåker økte til 5-2 i overtalll og senere 6-2. Greåkers mål i den andre perioden ble scoret av Kristoffer Bakke, Joel Ingesson og Arvid Wibring Lindqvist.

I den tredje perioden økte Cato Glenge Greåkers ledelse til 7-2, før Bakke scoret sitt andre for dagen og østfoldingenes åttende. Luften gikk litt ut av Trencin-spillerne som vant i går, for Larsson og Sander Fauskanger kan øke ledelsen til 10-2, før Glenge med sitt andre for dagen ser til at det blir 11-2, og et godt utgangspunkt for videre avansement. I morgen møter Greåker ungarske Komarom. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.