– Gull i sikte

KH 6558
William Larsson debuterer internasjonalt når Greåker møter Trencin i europacupen i morgen, i dag starter turneringen og for de norske spillerne er det hviledag før det hele drar i gang i morgen for østfoldingene.


Greåker er nå på plass i Malacky, Slovakia. Lagets svenske stjerne William Larsson er fornøyd med at laget er i form etter seks strake seiere i eliteserien og jakten på et gull i europacupen er i gang allerede i morgen for østfoldingene.
– Absolutt, det er klart at vi ikke har noe annet i sikte enn det gullet. Det skal bli sykt kult, og som du sier vi har seks strake seiere og vi håper på å forlenge den streaken her nede, sier Larsson til Innebandyavisen.

Greåker fikk en god opplading til europacupspill med et tøft lokaloppgjør mot Slevik. 

– Det er sånne kamper vi trives i. Mot Slevik ble tempoet høyere og det var en bra opplading til europacupen.

KH 6638
William Larsson ser ut å trives i sin nye klubb Greåker og har allerede begynt å bli en publikumsfavoritt i Tindlundhallen.


Larsson ble hentet fra SSL-klubben Kalmarsund i sommer til Greåker, og han trives godt i Norge og er lagets beste poengplukker så langt, men de som sett svensken i SSL vet at det bor enda mer i playmakeren som til nå gjort 15 poeng (7+8) på seks kamper.
– Jeg trives bra. Det er litt annerledes innebandy, så det tar nok litt tid å komme inn i det, men så lenge vi vinner kamper så er jeg fornøyd. Det er på vårparten det skal skje ting, ikke nå. 


24-åringen har sett ut å trives på banen selv om spillestilen er litt uvant fortsatt.

– Det er ikke ustrukturert, men det er litt mer bølgende spill enn jeg er vant til, men jeg synes det er kjempemorsomt å spille. 

LES OGSÅ: I dag starter europacupen


Nå håper han at det kan bli gull for Greåker, akkurat som i 2016.
– Spiller vi som vi kan, så tviler jeg ikke i det hele tatt på at vi ikke kan plukke hjem gullet i Slovakia.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.