I dag starter europacupen

KH 6197
I dag starter EuroFloorball Cup i slovakiske Malacky og på søndag skal det kåres vinnere av turneringen, der Greåker er norsk representant.

 


Greåker, Komarom, Trencin, Phoenix Fireball, Bystrica og Leipzig er på plass i Slovakia for å kjempe i turneringen for menn. På damesiden er det Nauka, Weissenfels, Leganes, Gdansk, El Valle og Kysucke som skal til pers.


Greåker og Trencin ser ut som de sterkeste lagene på herresiden på papiret, og hos de norske forhåndsfavorittene har oppladingen vært optimal med seks strake seiere i eliteserien. Trencin har et spennende lag med Johan Von der Pahlen og Tomas Kafka som de store navnene.

På damesiden kan fort Nauka bli interessante, de russiske jentene har vunnet turneringen to ganger tidligere, og får garantert god motstand fra polske Gdansk og tyske Weissenfels. Kysucke ser på papiret ut som en sterk utfordrer, og kanskje kan hjemmefavorittene stikke av med seieren.

Dagens kamper:
10.00 Weissenfels-Leganes (kvinner)
13.00 Phoenix Fireball-Leipzig (menn)
16.00 Gdansk-Kysucke (kvinner)
19.00 Trencin-Komarom (menn)

Greåker spiller sin første kamp i morgen torsdag klokken 16.00 mot Trencin. Alle kamper streames på IFF:s Youtube-kanal og vi legger opp link til Greåkers kamper på våre nettsider daglig.