Slevik til finale!

37764364056 6f9d41c994 z
(Foto: IFF)

Slevik knuste estlandske EMU og er klare for finale i EuroFloorball Cup i morgen. 


Slevik får en god start på kampen da ballen finner veien til nettmaskene allerede etter halvannet minutt, signert Christoffer Gustafsson. Halvveis i perioden øker Thobias Hjorth Sleviks ledelse før William Andersson et par minutter fikser 3-0. Slevik ser ut å ha god kontroll på kampen og går til pause med tremålsledelse. 


Slevik starter andre periode i overtall, og akkurat da utvisningstiden er over får Thomas Stræte ballen og finner krysset fra distanse. Østfoldingene har full kontroll på oppgjøret og før det har gått fire minutter av perioden finner Stræte frem til Hjorth som setter inn 4-0 og sitt andre for dagen. Halvveis i perioden kommer også 6-0 da Sondre Hansen setter ballen i nett. Med scoringer fra Morten Bye og Stræte kan Slevik gå til andre pause med 8-0 i bagasjen, etter en periode der begge lag bommet på hver sin straffe.

Hjorth blir tremålsscorer da han styrer inn en pasning fra Stræte allerede to minutter inn i den tredje perioden, 9-0 til Slevik som dominerer kampen fullstendig. 10-0 kommer som et brev på posten signert Jonas Gustavsen, men så slår nordmennene av på takten og begynner å tenkte på morgendagens finale. Det straffer seg og EMU kan redusere fem ganger(!) og til slutt fastsette sluttresultatet til 10-5. 


I morgen venter finale mot enten Valmiera eller Ulbroka, de latviske klubbene spiller sin semifinale senere i kveld.