Tøft mot Valmeria

37087063034 3885829e92 z
(Foto: IFF)

Slevik stanget og stanget i dagens kamp i EuroFloorball Cup mot hjemmefavorittene Valmiera.

Oppgjøret starter med spenning og nerve. Begge lag har sine sjanser den første halvdelen av perioden men scoringene uteblir. Først etter 11 minutter kommer den første scoringen da Valmiera ledelsen tar ledelsen i overtall. Slevik får sjansen i overtall men klarer ikke å omsette muligheten og hjemmefavorittene kan gå til pause med ledelse.

Slevik prøver å koble grep om kampen i den andre perioden, men sliter med å komme seg til store og klare sjanser. De stanger og stanger mot den latviske muren, og da Slevik ryker på en utvisning halvveis i perioden blir det 2-0 til latvierne. Slevik får ikke hull på byllen før pausesignalet lyder og får slukøret gå til garderoben. 

Valmiera fortsetter å gjøre livet surt for østfoldingene i sluttperioden. Slevik får ikke til all verden og blir effektivt ut mot vantet og i ufarlige rom. Det som havner på mål har Agris Rogainis god kontroll på. Halvveis i midtperioden står Slevik fortsatt uten scoring, sjelden kost for Norges beste lag de siste årene. Med åtte minutter igjen av perioden slurver Slevik og Valmiera biter seg fast i sonen og får etterhvert scoret 3-0 på pent vis. Først med under tre minutter igjen får Slevik uttelling da Thobias Hjorth styrer inn et skudd. Etter scoringen vinner Valmiera ballen og holder på den til sluttsignalet lyder, fornøyde med å gå videre og for å ikke risikere noe.

Gruppe A
Valmiera-Slevik 3-1

Slevik        2 1 0 1 9-5  3
Valmiera      2 1 0 1 7-7  3
Nizhegorodets 2 1 0 1 8-12 3

Semifinaler (spilles fredag)

16.00 Slevik-EMU

19.00 Ulbroka-Valmiera