Over og ut for legenden?

KRH 7772
Mika Kohonen fikk føres med ambulanse til sykehus etter en smell i helgens runde i Salibandyliiga. Nå meldes det at sesongen kan være over for legenden, og det stilles store spørsmålstegn hvorvidt 42-åringen kan fortsette å spille på toppnivå.


Det er få spillere som har så høy legendestatus som Mika Kohonen i innebandyverden. Nå ser det imidlertid ut at Kohonen har spilt ferdig for sesongen, og spørsmål om vi får se han på banen på toppnivå igjen. I helgen skadet han seg i kamp for Happee i Salibandyliiga, og fikk føres til sykehus med ambulanse. Hva for type skade det er skal fortsatt være uklart, men Innebandymagazinet skriver i dag at det kan være snakk om en akillesskade og at sesongen er over for 42-åringen.

Legenden har blitt kåret til verdens beste spiller fem ganger og har en haug med titler på sin CV, og den tidligere SSL-stjernen hadde siktet innstilt på å spille VM på hjemmebane om et år. Hans kontrakt med Happee går ut til våren og det er nå store spørsmål hvorvidt det blir noe mer innebandy på toppnivå for Kohonen.

Ifølge Innebandymagazinet ønsker finnen ikke heller å uttale seg til pressen på nåværende tidspunkt.