Børresen blir landslagstrener

7O8A6225
Bård Børresen har takket ja til rollen som landslagstrener for U19-landslaget for kvinner og gir seg som trener for Sveiva med umiddelbar virkning.


Bård Børresen som vært hovedtrener for Sveivas damelag i en årrekke, både alene og i tospann med Øyvind Lunde-Bergersen gir seg, og trer nå inn i annen rolle i klubben etter å ha takket ja til rollen som landslagstrener for Norges U19-landslag for kvinner. Alex Jureksson fortsetter som Sveivas hovedtrener etter at han kom inn i trenerteamet sammen med Børresen i sommer.

7O8A6243
Bård Børresen har allerede vært å se på U19-landslagets samlinger i høst.


Børresen har ledet Sveiva til en rekke seriegull, tre NM-titler og tre EuroFloorball-Cup gull. Han gjenforenes nå med sin radarpartner Lunde-Bergersen. Landslagssjefen er fornøyd med å ha sikret seg 46-åringen som landslagstrener.  

– Vi er veldig fornøyd med at Bård Børresen har takket ja til vervet som landslagstrener. Han har lang trenererfaring og har ledet lag i eliteserien for kvinner i flere år. I tillegg har han erfaring internasjonalt på klubbnivå. Bård har nå avsluttet sitt trenerverv for Sveiva elite kvinner, og alle verv tilknyttet jentesiden i klubben.  Med denne signeringen er teamet rundt laget komplett. Bård er en mann som brenner for innebandyidretten og han vil utvilsomt bli en viktig bidragsyter på veien mot VM i Sveits i mai 2018, sier Lunde-Bergersen i en pressemelding.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.