– Blir en utfordring

Marcus Hamrin skal neste helg prøve å spille seg inn i landslagsvarmen, for med norsk mor åpnet seg døren inn til André Sveens landslag for Sarpsborgs målfarlige ving.

Sarpsborgs prestige-verving foran årets sesong fra Sverige kan vise seg å bli en god verving også for det norske landslaget. For vingen Marcus Hamrin er nå tatt til landslagssamling for Norge.
– Min mor er norsk og fra Sandefjord. Når jeg flyttet hit fant jeg ut at jeg hadde doble statsborgerskap. Da jeg ble 22 år var jeg nødt å forlenge det norske, så det er i prinsipp det jeg har gjort, sier Hamrin til Assisten. 


Nå venter landslagssamling om en drøy uke, noe han ser fram til. 

– Det blir en utfordring. Det skal bli veldig gøy og spennende å se hvordan nivået er på det norske landslaget, og det er artig å få sjansen. Jeg har litt å trene på før samlingen, spesielt fysikken, så det er bare å kjøre hardt. 


Det startet litt trått for Hamrin i Sarpsborg, men i helgens kamp ble det fem scoringer. Omstillingen fra spill i svensk 1.divisjon for Hovslätt har gått litt saktere enn 22-åringen hadde håpet på. 

– Spillet her er litt annerledes mot hva jeg er vant til. Det er mye fokus på fysisk spill, og mye mer direkte i oppspill og så. Jeg er vant med litt mer oppstilt og der man har mange planer med hvordan man skal spille ballen. Men sakte men sikkert blir det bedre og jeg trives veldig godt her.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.