I dag starter NM-helgen

KH 8178
Følg eller se dagens NM-finaler fra Kongstenhallen i Fredrikstad. Vi starter med G15-klassen før finalene for kvinner og menn skal avgjøres.


11.00 Sveiva-Tunet (G15) SE KAMPEN / LIVE / KAMPFAKTA
14.00 Tunet-Sveiva (kvinner) SE KAMPEN / LIVE / KAMPFAKTA

17.00 Greåker-Sveiva (menn) SE KAMPEN / LIVE / KAMPFAKTA


Sveiva-Tunet (G15)
11.00 Kongstenhallen


De yngste måler krefter i den aller første finalen under NM-helgen i Fredrikstad. Byrivalene Sveiva og Tunet skal kjempe om NM-gull og vi får garantert se en fartsfylt og spennende finale i morgentimene. En fin oppvarming til finalekampene som kommer senere på dagen, uten tvil.

Tunet-Sveiva (kvinner)

14.00 Kongstenhallen

Tunet var bunnsolide i seriespillet og slo sine motstandere Sveiva tre ganger i serien og i puljespillet. Sveiva har hatt en meget god formkurve i det siste og er langt fra sjanseløse. Tunet får dog tåle favorittstempelet i dagens kamp som vi spår kan bli jevn, for overkjøringen vi ble vitne til sist sesong i finalen tviler vi på at vi får en reprise på.


Greåker-Sveiva (menn)

17.00 Kongstenhallen

Dagens høydepunkt for mange er finalen for menn. Greåker spiller sin femte(!) finale på rad, og etter NM-gullet forrige sesong og «den perfekte sesong» så langt i år er de uten tvil favoritter. Sveiva har dog vist at de kan slå alle lag, selv om de mangler en skalp mot nettopp østfoldingene. Det er duket for en spennende og underholdende finale, der Greåker får tåle favorittstempelet.

Coolbet odds: Greåker 1.30 uavgjort 9.50 Sveiva 4.43