Dag to av innebandyfesten


Finalen i G17-klassen starter dag to av innebandyfesten i Ekeberghallen. Tunet møter Fredrikstad i et oppgjør som fort kan bli meget spennende.

10.00 Tunet-Fredrikstad (G17) KAMPFAKTA / LIVE
13.00 Tunet-Sarpsborg (J15) KAMPFAKTA /LIVE
16.00 Sarpsborg-Fredrikstad (G19) KAMPFAKTA / LIVE
19.00 Tunet-Sagene (J17) KAMPFAKTA / LIVE


Tunet-Fredrikstad (G17)
10.00 Ekeberghallen


Lagene vant hver sin gruppe i puljespillet og vant hver sin spennende semifinale. Dagens første finale har uten tvil potensiale å blir en thriller, med to lag med en haug spillere med erfaring fra eliteseriespill. Selv om det nok blir en del nerver til å begynne med vil det nok fort bli en herlig kamp både for de som heier på et av lagene og for den nøytrale tilskuer. Ingen klar favoritt i dagens G17-finale men med en av Norges beste målvakter bakerst kan det fort bli østfoldingene som stikker av med gullet. Tunet-Sarpsborg (J15)

13.00 Ekeberghallen

Begge lag vant sine puljer i det innledende spillet i NM og med seier i semifinalene ble lagene klare for NM-finale. To klubber som har vært innom finalene tidligere med aldersbestemte lag men allikevel blir det sikkert en del nerve i starten av kampen som det gjelder å få styr på. Forhåndstipsene tilsier at det fort blir jevnt og spennende hele veien.
Sarpsborg-Fredrikstad (G19)
16.00 Ekeberghallen

En potensielt forrykende finale i G19-klassen. De to talentfabrikkene og lokalrivalene Sarpsborg og Fredrikstad barker sammen i NM-finalen. Begge lag har en flust av eliteseriespillere som har fremtredende roller på sine respektive førstelag. Flere av spillerne på Fredrikstad har en kamp i beina etter G17-finalen på morgenen.To lag med mye offensiv kraft og gode målvakter, her er det bare å benke seg og nyte en nervepirrende kamp.Tunet-Sagene (J17)
19.00 Ekeberghallen

Helgens siste finale der Tunet møter Sagene i J17-klassen. Tunet vant alle sine kamper i puljespillet og Sarpsborg knabbet den siste plassen i finalen. I puljespillet vant Tunet med 2-0 over Sagene og får tåle favorittstempelet i dagens finale. Det er flere spillere med førstelagserfaring på begge lag, men Tunet har en del spiss som Sagene mangler. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.