NM: Før kampen fredag

7O8A8865
Det blir neppe mangel på nerve og spenning i kveld og det er duket for en thriller-kamp både i Høyenhallen og i Rommenhallen, i potten ligger to plasser i NM-finalen 21. april.


19.00 Sveiva-Grei LIVE
19.00 Tunet-Sagene LIVE


Sveiva-Grei (2-2 i kamper)

19.00 Rommenhallen

De to lagene har vunnet to kamper hver, og det er ikke på hjemmebane uten på bortebane(!). Sveiva vant serien og de fleste trodde nok at reisen mot finalen skulle bli enklere, men Grei ville det annerledes og har virkelig løftet seg de siste ukene. Om fredag den 13. blir en lykkedag eller ulykkesdag gjenstår å se, men her blir det garantert høye skuldre til å begynne med. Statistikken i denne kampserien tilsier at Grei stikker av med seieren, men Sveiva pleier å være best når det virkelig gjelder.

Tunet-Sagene (2-2 i kamper)

19.00 Høyenhallen

Sagene har løft seg voldsomt siden det første oppgjøret og virkelig gitt Tunet noe å fundere over. I kveldens thriller er det duket for spenning og det er stor sjanse for at et ungt Tunet-lag kan vise nerver. I potten ligger en finalebillett og de regjerende mesterne får tåle å være favoritter etter en god sesong, og selv om de siste to sesongers NM-finalist Sagene står som motstander vil nok de fleste tippe at Manglerud-klubben tar seg videre til finale.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.