Pedersen sendte Tunet videre

KRH 4041
Tunet var ille ute i den tredje kvartfinalen mot Nor 92, men kunne ta seg videre til semifinale etter at Marius Pedersen sendt hjemmelaget til himmels i spilleforlengelsen.


Den tredje kvartfinalen mellom Tunet og Nor 92 går av stabelen i kveld i Høyenhallen.

Sender hjemmelaget gjestene på en tidlig sommerferie eller kan Nor 92 klare å få utsatt dette. De var ikke langt unna i den forrige kampen, så kanskje.

LES OGSÅ: Til semifinale med tomme tribuner

Så er vi i gang. Det blir mengder av pasninger, spesielt fra Tunet som ruller og ruller og skyter fra distanse. Alt av dette har Robin Kulpakko hatt god kontroll på. Halve perioden forbi når Simen Bendiksen mottar en lang pasning på direkten i mål til 0-1. Det blir ørlite mer grinete men det gir seg fort. Tunet fortsetter i samme stil og Nor 92 venter på muligheten. De får den etter 19 minutter, da i overtall. Det blir ikke noe ut av det før sirenen går for pause men vil starte i overtall i neste periode.

KRH 3709
Robin Kulpakko signerte for to nye sesonger i Nor 92 før forrige kamp, i dag ble han kåret til gjestenes beste spiller. 

 

Nor 92 klarer ikke å utnytte overtallet, men får straffe like etter og den setter Jørgen Becher trygt i mål til 0-2. Tunet holder samme modus en stund til, så setter de opp farta og det bølger i et enormt tempo. Først er det Marius Pedersen som treffer stolpen med et knallhardt skudd. Nor 92 får tak i ballen og Philp Kämpe er nær å sette den ved stolperota. Tunet tilbake i angrep og nå presser de knallhardt. Det bærer seg når Fredrik Nyholm prikker lengste kryss med et perfekt skudd. Mer får vi ikke og lagene går i garderoben på stillingen 1-2.

KRH 3852
Fredrik Nyholm scoret og la opp til mål, og var hjemmelagets beste spiller i kveld.

Nå kommer Tunet knallhardt og de gir seg ikke før de har utliknet til 2-2, Joachim Trandum Terjesen sist på den. Hjemmelaget holder trykket og Nor 92 kommer ikke ut av forsvar. Etter ti minutter kommer målet og Tunet har snudd kampen, Erlend Vestby noe heldig men 3-2 allikevel. Nå må gjestene frem og en liten stund kommer de på kontringer, men det er Tunet som har de store sjansene, blant de er det to solide stolpetreff. Så får de overtall også, ruller ball men en liten miss og Nor 92s Kämpe kontrer alene inn 3-3 til stor jubel. Tunet holder presset og det er bare få sekunder igjen når de får nytt overtall. Spilleforlengelse og eventuelt straffeslag må til for å avgjøre kampen.

Overtallet fortsetter i spilleforlengelsen og i de siste sekundene av overtallet avgjør Marius Pedersen med et knallhardt skudd til 4-3, og Tunet er i semifinale mens Nor 92 får en tung vei hjem for en tidlig ferie. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.