Spiller for tomme tribuner

KH 7295
Det blir store forandringer på forutsetningene i kveldens kvartfinaler for menn grunnet situasjonen med coronaviruset som herjer. To av kampene avvikles med tomme tribuner. 

 

Slevik meldte tidligere i dag at de vedtatt å spille kveldens tredje kvartfinale mot Gjelleråsen med tomme tribuner. Kampen kommer å streames på Youtube

– Det er med tungt hjerte Slevik tar denne avgjørelsen. Klubbens medlemmer, og fans hadde sett frem mot dette som ett av sesongens høydepunkt. Slik situasjonen er rundt dette med koronavirus, mener vi at Slevik innebandyklubb viser størst samfunnsansvar ved å spille for tomme tribuner i kveld, skriver de på sosiale medier i dag. 


I Sarpsborg har kommunen bestemt at Greåkers oppgjør mot Fredrikstad må spilles med tomme tribuner om den skulle gjennomføres. Det betyr at bare de som skal delta og presse får lov å komme inn dørene i Tindlundhallen i kveld. Det bekrefter Tommy Kvisvik som er leder i Greåker i et intervju med lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad. 

- Vi har hatt dialog med helsesjef Øivind Werner Johansen i Sarpsborg, og vi har fått beskjed om å spille kampen uten tilskuere. Vi må akseptere det som overordnede myndigheter sier, og har full respekt for det. Det er en klok beslutning, sier han.


Tunets kamp mot Nor 92 går som vanlig etter søknad til kommunen, men kveldens verter har fått pålegg om flere risikoreduserende tiltak før kveldens kamp, og oppfordrer bland annet personer som kan være i risikosonen ved eventuelt smitte å holde seg hjemme eller vært i smitteutsatte områder de siste 14 dagene om å ikke dra på kamp, og heller streame kampen hjemmefra der Tunet satt ned prisen til det laveste som Joymo tillater i kveld.

Norges Bandyforbund melder på sine nettsider at de følger situasjonen nøye, og at informasjon om resterende kvartfinalekamper vil komme senere denne uken.

Kveldens kamper: 

19.00 Tunet-Nor 92
19.30 Slevik-Gjelleråsen
19.30 Greåker-Fredrikstad

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.