– Finalen er fifty-fifty

IMG 7619
Fem strake NM-finaler og regjerende mestere, Greåkers hovedtrener Tomas Näsholm gleder seg til å forsvare gullet, men tror det blir jevnt mot Sveiva.


Greåkers hovedtrener Tomas Näsholm har ført sitt lag til 35 strake seiere og i morgen kan han krone verket med et nytt NM-gull. Han gleder seg til finalen som spilles i ettermiddag i Kongstenhallen med kampstart klokken 17.00 mot Sveiva.
– Ja, det stemmer. Det føles kjempebra, sier Näsholm dagen før dagen.

LES OGSÅ: – Dette blir sesongens tøffeste match

Han vet hva nøkkelen til suksess er og Greåker har truffet godt mot Stovner-klubben tidligere i årets sesong, og sikret seg tidlig et overtak i jakten på seriegullet.
– Vi skal opp på det samme nivået som tidligere kamper mot Sveiva, der vi er sterke defensivt og har giftige omstillinger. Vi er beroende av fellesskapet for å lykkes mot Sveiva.

IMG 4088
Det har vært en god sesong for Greåker som har vunnet samtlige kamper og «den perfekte sesongen» kan bli enda mer perfekt med et NM-gull i dag.

For en gangs skyld ser det ut til at han kommer til finalen uten å trenge bekymre seg for hvem som kan spille eller ikke. 

– Akkurat nå ser det ut som det blir vår første finale, der vi stiller uten skader, sykdom eller suspensjoner.

LES OGSÅ: – Det offensive blir en nøkkel

Näsholm har stor respekt for dagens motstander, som han vet kan stikke kjepper i hjulene.
– Ja, det er klart vi går for en seier til i sesongens siste kamp. Ja, selvfølgellig har Sveiva en sjanse, finalen er fifty-fifty i mine øyne, for Sveiva har et ok flyt.

Du kan se eller følge dagens finale mellom Greåker og Sveiva på våre nettsider med kampstart klokken 17.00.