– Det offensive blir en nøkkel

IMG 1520
Sveiva må få i gang det offensive spillet sitt om drømmen om NM-gull skal bli en realitet, det mener lagets hovedtrener Anton Brenner. 


Sveivas hovedtrener Anton Brenner lader opp for finalen mot Greåker og med bare to tap denne sesongen, mot kveldens motstander, er det et formsterkt Oslo-lag som stiller i Kongstenhallen.
– Ja, Sveiva er klare for å revansjere forrige sesongs finale, lover Brenner da Innebandyavisen snakker med han dagen før finalen.

LES OGSÅ: – Vi er en lagmaskin

Den svenske treneren tror at Sveiva må få igang det offensive spillet skikkelig om drømmen om gull ikke skal bli knust i NM-finalen mot Greåker.
– Greåkers defensiv er trolig eliteseriens beste, så det offensive blir en nøkkel for oss. 


LES OGSÅ: – Dette blir sesongens tøffeste match


Sindre Bjerknes uttalte i går at Sveiva er en lagmaskin, men det finnes også en del underholdene spillere å følge med på i Stovner-klubbens tropp.
– Vi har mange gode spillere med individuelle ferdigheter. Jeg håper virkelig at vi får se Casper Sletten vise hva han kan gjøre med kølle og ball.

LES OGSÅ: – Kommer å bli en morsom finale


Sveiva mangler backen Andreas Skriden og målvakten Einar Helgerud i dagens kamp, men ellers er troppen klare for å måle krefter med de regjerende mesterne og prøve vippe de av tronen. Kampen kan du se eller følge på våre nettsider med kampstart klokken 17.00.