Landslagsmålvakten mister NM-finalen

KRH 5299
Etter det Innebandyavisen kjenner til mister Sveivas målvakt Andreas Falkeid NM-finalen, og Tunet-profilen Thomas Rognlien mister starten av neste sesong etter tumultene i slutten av den andre semifinalen.


Etter tumultet i slutten av Tunets kamp mot Sveiva i den andre semifinalen ble Thomas Rognlien og Andreas Falkeid vist ut og måtte sone karantene i går i den tredje kampen lagene i mellom. I dag har spillerne og klubbene fått dommen etter kampstraffen. Og etter det Innebandyavisen kjenner til blir det tre kamper hver på spillerne. Først kamp ble sonet i går, og det betyr at Thomas Rognlien mister de to første kampene neste sesong. 

LES OGSÅ: Seier med kraftig bismak

For Sveivas landslagsmålvakt Andreas Falkeid blir det litt langt surere å sone tre kampers karantene. Sveivas neste kamp er jo som kjent NM-finalen mot Greåker, og den mister Falkeid pluss serieåpningen neste sesong.

Karantenen er ikke rettskraftig helt ennå. Spillerne har fortsatt mulighet å anke besluttningen i løpet av 24 timer, men det er nok lite trolig at straffen vil bli redusert. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.