Reprise på fjorårets NM-finale

KRH 6418
Det be langt i fra en disiplinert forsvarskamp da Sveiva omsatte sin første matchball og sendte Tunet på sommerferie, og selv seg til NM-finalen der de møter Greåker.


Vi har flyttet oss til Rommenhallen og til den tredje semifinalen mellom Sveiva og Tunet. Hjemmelaget leder 2-0 i kamper og kan sende Tunet på en tidlig sommerferie. MEN og det er et stort MEN, klarer Sveiva dette med tredjekeeper som siste skanse?

LES OGSÅ: Drømmestart ble til braktap


Avventende start i kveld. Men ikke lenge, Marcus Gustafsson snapper ballen og skyter Sveiva i ledelsen 1-0. Halvminuttet senere er det 2-0 når Patrick Martinsen spilles fri. Og nå tar vi av. Igjen fyrer Gustafsson fra distanse og det er 3-0 på tre minutter. Tunet rister av seg sjokket og kommer tilbake med en redusering, 3-1 av Ole Mossin Olesen. Det blir en krig i høyt tempo en stund med solide dueller over det hele. Så tar Billy Persson med seg ballen, serverer Casper Sletten og det er 4-1. Ikke lenge etter kontrer Sveiva og Andreas Valbye settes pent opp og det er 5-1. 
Mer får vi ikke i denne perioden, lagene går i garderoben.


KRH 6409
Tomi Ahonen var tilbake i målet for Sveiva, etter at han ble kalt inn fra pensjonistrekkene da førstekeeper Andreas Falkeid måtte sone karantene etter rødt kort sist kamp. 

Roligere start, men ikke lenge. Tunet får en god start med en tidlig redusering til 5-2 av Oliver Ruud. Fem minutter forbi når Sveiva får overtall, som Gustafsson omsetter til 6-2 etter et heller dårlig overtall. Ikke lenge etter er det Tunet som er i overtall, som heller ikke er bra og heller ikke mål. Fulltallig kontrer Sveiva, det blir til straffe som Martinsen med en zorro sikkert setter i mål 7-2. Så får Tunet straffe og Mossin Olesen tar den, også han med zorro og like sikker, 7-3. Ny straffe til Sveiva ender på samme vis som den forrige, Martinsen og zorro, 8-3. Tunet går i angrep men ender med utvisning for å drøye tid. Igjen er det Gustafsson som omsetter med en rakett til 9-3. Mossin Olesen er nære med en zorro i stolpen men nærmere kommer ikke gjestene og det er pause igjen.


KRH 6598
Tøffe tak i Rommenhallen i kveld. Her får Billy Persson et ublidt møte med et par Tunet-spillere.

Siste periode er i gang og etter 34 sekunder setter Persson 10-3. Ikke lenge etter får Sindre Palving all tid i verden der han står alene og 11-3. Tunet gir seg ikke, går i angrep og får nytt straffeslag som Teemu Kantanen setter i mål til 11-4. Så klaffer det meste får Sveiva og Tunet er til tider helt utspilt. Sveiva scorer tre mål, to av Bjerknes og ett av Tobias Lindberg og leder 14-4. Tunet får overtall halvveis og denne gangen går det bra 14-5. Igjen får Sveiva straffe men skyter over. Martinsen prøver seg to ganger på zorro men bommer og Tunet kommer i angrep, Ole Martin Skau Jansson 14-6. Tunet reduserer igjen, Fossum Normann til 14-7 og to minutter senere Henrik Fredriksen på direkten 14-8. Så er det slutt. Sveiva er i finalen etter 3-0 i kamper, og der møter de Greåker, akkurat som forrige sesong. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.