Alle semifinale-lag klare

KRH 3819
Semifinale-lagene i NM er klare etter at Sagene og Sveiva ordnet seg de siste to billettene i kveld.


Siste kamp i dag i Skøyenhallen er mellom Sagene og Bygdø/Monolitten. Her kan vi kanskje få en overraskelse, men det antas at Sagene går seirende ut av dette oppgjøret.

LES OGSÅ: Favorittene innfridde

Litt forsiktige i starten men snart er det full fart begge veier. Spillet bølger begge veier og det er masse sjanser begge veier. Etterhvert er det Bygdø/Monolitten som har initiativet og presser på. Sagene har problemer med å komme til avslutninger, det de har går mest i blokka og noen få tar Hanne Lier Nilsen med største selvfølge. Bygdø/Monolitten har en ball i nettet men den annuleres.

Perioden ender målløs og vi gleder oss allerede til andre periode.

KRH 3824
Hilma Thofte sendte Sagene i føringen i 2-0 seieren over Bygdø/Monolitten.

Denne perioden tilhører Sagene. De har satt et fantastisk tempo fra første touch og presser knallhardt. Bygdø/Monolitten har mer enn nok med å slå unna. Den harde jobben må gi resultat før eller senere og etter ni minutter lader Hilma Thofte og en rakett sender Sagene i føringen 1-0. Bygdø/Monolitten kommer seg høyere i banen de og men det er spede avslutninger de får til. Det blir ikke mer enn dette og perioden ebber ut med litt jevnere spill. Hva får vi i siste periode, det vet vi snart.

KRH 3844
Lisa Djurberg og Bygdø/Monolitten kjempet godt mot Sagene men klarte ikke å få hull på byllen. 

Sagene prøver å holde tempoet nede i starten, mens Bygdø/Monolitten vil ha fart. Så kommer Sagene i angrep og Heidi Homble dobler ledelsen til 2-0 etter fem minutter. Det er to slitne lag på banen nå, men som tar ut det siste de har. Tempoet er på topp igjen, og det begynner å haste for Bygdø/Monolitten nå, det er fireminutter igjen. Lettere for Bygdø/Monolitten blir det ikke når de pådrar seg en utvisning med under to minutter igjen. Sagene vil bare holde på ballen nå, og det klarer de til sirenen går. Det betyr at Sagene er klare for semifinale. NM-puljespillet fortsetter i morgen. KAMPFAKTA

LES OGSÅ: Knuste debutantene

Brennhet Weiss
Sarpsborg tok ledelsen med to mål i oppgjøret mot Sveia, men to scoringer av Petra Weiss i det 19.minuttet sikret Stovnerjentene uavgjort til første pause. I den andre perioden tok Sarpsborg ledelsen igjen, men Weiss var ikke ferdig. Tre scoringer til fra den svenske stjernen, to fra Sandra Vika, to fra Kristine Næss Haug og et selvmål sikret Sveiva åtte scoringer i midtperioden og 10-4 ledelse. I den tredje periode satte Anna Tviberg to mål og fastsatte sluttresultatet til 12-4 og avansement til semifinale. KAMPFAKTA

Det betyr at Tunet, Grei, Sveiva og Sagene skal kjempe om hjemmebanefordel og motstander i morgen. Tunet møter Sveiva og Grei møter Sagene i siste puljespillskamp.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.