Klare for semifinale

KRH 3607
Tunet kjørte over Fjellkameraterne og avanserer med det videre i NM-sluttspillet til semifinale, Grei er også klare for semifinale etter seier over Gjelleråsen og to strake seiere lørdag.


En rask forflytning til Skøyenhallen for min del og her er det pulje B spiller. Første vi overværer er mellom Gjelleråsen og Grei. Ingen bombe at serietoerne Grei er store favoritter i denne kampen.

Bra trøkk fra start, med en god sjanse tidlig til Gjelleråsen. Så utnytter Grei en feil hos Gjelleråsen og Rikke Enerly Selstad sender Grei trygt i føringen 1-0. Etter syv 7 minutter er hun på rett plass igjen og dobler ledelsen på en retur fra keeper, 2-0. Gjelleråsen får overtall etter 9 minutter men spiller rett og slett dårlig. Igjen utnytter Grei en feil og nå er det Liga Garklava som finter unna keeper og triller inn 3-0. Med litt under tre minutter igjen får Gjelleråsen nytt overtall men gjør det ikke særlig bedre denne gangen heller. Det blir med dette og lagene tar pause.

KRH 3515
To strake tap i dag for Stine Flatland og Gjelleråsen betyr at nittedølingene spiller sin siste kamp for sesongen søndag.

Grei har full kontroll på kampen nå, holder Gjelleråsen lave med et solid press men vi må vente til det 12. minuttet før det kommer en scoring. Igjen er det Grei og Emma Lunde som øker til 4-0. Etterhvert prøver Gjelleråsen å øke tempoet men det varer ikke så lenge. Grei får overtall men heller ikke de får omsatt. Dermed blir det med det ene målet og vi tar pause.

KRH 3541
Rikke Enerly Selstad (nummer 84) scoret kampens to første mål for Grei.

Gjelleråsen er mer med far start nå og har noen spede sjanser. Det blir allikevel Grei som scorer først, litt heldige når ballen er innom en spiller, går i fin bue og i mål 5-1. Like etter får Gjelleråsen endelig uttelling, reduserer til 5-1 av Madeleine Tinholt. Det hjelper lite når Hanne Winther igjen øker Greis ledelse til 6-1. Gjelleråsen kjemper videre og ny redusering i det 14. minutt av Henriette Brurok, 6-2. Men igjen øker Grei, 7-2 Kine Hedlund Eriksen. Gjelleråsens Madeleine Tinholt viser at hard jobbing lønner seg og fastsetter sluttresultatet til 7-3. KAMPFAKTA

Supertalentet lå bak 16 mål

Det var liten tvil om at Rikke Ingebrigtsli Hansen var kampen store profil da Tunet valset over Fjellkameraterne i lagenes andre kamp i pulje A. 18-åringen scoret ni mål og la opp til syv, og lå med det bak 16 av 22 scoringer. Bergenserne var sjanseløse men scoret sine første mål i NM, men med 22-2 seier til Tunet er Oslo-jentene videre til semifinale, og kan få selskap av Sveiva om noen timer.  KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.