Knuste debutantene

KRH 3417
Fjellkameraterne ble regelrett knust av Sveiva i sin første kamp i NM-sluttspillet. Sagene slo Gjelleråsen i den andre kampen som ble spilt i Skøyenhallen.


Den andre kampen i Høyenhallen går mellom Sveiva og Fjellkameraterne. Sistnevnte vet jeg ingenting om mer enn at de er fra Bergen og nettopp derfor skal dette bli spennende.

Litt famlende i starten før Sveivas Petra Weiss åpner kontoen, 1-0 etter bare to minutter. Herfra og ut er det en ren overkjøring av Sveiva. Fjellkameraterne kommer sjeldent på besøk på Sveivas halvdel, det blir mest løping i håp om å vinne ballen. Men som hovedtrener Torgeir Ådland sa så var de her for å sjekke nivåforskjellen, lære og ha det gøy. Det er ingen av de som henger med hodet når de går til pause, selv om tavla viser 8-0. Sveivas mål er satt inn av Petra Weiss (3), Bertine Aas Hansen (2), Sandra Vika (2) og Ingrid Ghosh.


KRH 3349
Det ble tøft for Martine Simonsen og Fjellkameraterne i første kamp i NM-puljespillet mot Sveiva.

Andre periode blir som den første, Sveiva «eier» kampen fra start. Fjellkameraterne er like blide og kjemper innbitt mot overmakten. Kommer på løp også i denne perioden men får fint lite ut av det. Det gjør ingenting, de jubler like bra for redning eller blokkering, herlig humør. Sveiva har mer å juble for, ikke like mange mål i denne perioden, men 13-0 til pause er vel godkjent.


KRH 3297
Petra Weiss var kampens store profil og lå bak 11(!) av Sveivas mål, fire scoringer og syv assist noterte den svenske stjernen seg for.

Fjellkameraterne er nok sluttkjørt nå. De hadde et flott skudd på mål, men det er Sveiva som får mål. Etter 11 minutter har de satt seks baller til i kassa og av de 14 første har Petra Weiss markert seg med 11 poeng. Spørsmålet er hvor mye det blir til slutt? 19-0 er stillingen da det blir litt rot når dommerne gir en Sveiva spiller rødt kort fordi hun ikke er oppført på kampskjema, og Fjellkameraterne får fem minutter overtall. Mål får de ikke i overtallet, selv om en feberredning av Eline Rød må til for at hun skal holde rent bur. Det blir ikke mer scoringer og Sveiva vinner som forventet. Nå venter kamp mot seriemesterne Tunet for Fjellkameraterne klokken 17.00, og for Sveiva venter kamp mot Sarpsborg i kveld. KAMPFAKTA

LES OGSÅ: Favorittene innfridde

Sagene fikk kjempe for seieren

Et skadeskutt Sagene fikk se sine motstandere Gjelleråsen ta ledelsen, men da sluttsignet for den første perioden lød var stillingen snudd og Sagene i føringen. Ledelsen økte de i midtperioden, og tre scoringer til i den tredje perioden ga 6-1 seier og et godt utgangspunkt for avansement til semifinalene. Senere i kveld venter kamp mot Bygdø/Monolitten og for Gjelleråsen venter Grei klokken 17.00. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.