Favorittene innfridde

KRH 3262
Favorittene innfridde i de første kampene i dagens NM-puljespill, selv om det tok litt tid før de fikk fart på sakene sine.


Høyenhallen og nå er det damenes tur til å finne lagene som skal spille semifinalene i NM. Tunet møter Sarpsborg i første kamp og seriemesterne er favoritter.

LES OGSÅ: – Føltes veldig riktig å velge Pixbo

Tunet setter fart og tar tidlig grep om kampen. Sarpsborg gjør sine saker godt og er skarpe i avslutningene, og Maiken Ellis må vise seg frem. Det må Camilla Rangø Brøvik også, har to feberredninger som gjør at perioden ender målløs. Høyt tempo, godt trøkk i duellene, i en spennende periode.

KRH 3271
Andrea Tandberg og Sarpsborg hang godt med i målprotokollet til å begynne med, før det ble tøft mot seriemesterne Tunet.
 

Tunet fortsetter å dominere og nå kommer målene også. To mål de første fire minuttene av Line Terjesen og Ina Wiik gjør at hjemmelaget slipper ned skuldrene og da øker de tempoet ytterligere.Sarpsborg kommer omtrent ikke ut av egen sone og etter ti minutter kommer også 3-0, Camilla Larsen får denne. Det blir verre for Sarpsborg når Tunet får overtall. Men gjestene holder unna med hard jobbing og dårlige skuddvalg av Tunet. Målet kommer når Sarpsborg har fullt lag igjen, da settes Sofie Kristansen pent opp av Rikke Ingebrigtsi. Hansen og det er 4-0. Sarpsborg ypper seg litt mot slutten men får ikke hull på Tunet og det blir pause.


KRH 3191
Camilla Rangø Brøvik reddet 28 skudd og fikk jobbe hardt i målet til sarpingene i formiddag. 

Og Tunet kjører på. Holder tempoet og kontrollen utover i perioden og målene kommer med litt ujevne mellomrom. Det hjelper lite med et pent skudd og mål av Emilie Thorvaldsen til 5-1, da Tunet fortsetter å sette ballene i nettet bak Rangø Brøvik, til slutt er det Ingebrigtsli Hansen som scorer i undertall og samtidig fastsetter sluttresultatet til 8-1. For Tunet venter nå kamp mot Fjellkameraterne klokken 17.00 og Sarpsborg møter Sveiva klokken 19.30. KAMPFAKTA

Vant nøkkelkamp
Grei startet bra mot Bygdø/Monolitten i Skøyenhallen og ledet 3-0, men Bygdø/Monolitten klarte å komme seg helt opp i ryggen med to reduseringer. Halvveis i kampen satte Diana Isjomina 4-2 og Grei kunne ta over oppgjøret. 7-2 endte det til slutt bland annet etter tre scoringer av Kine Hedlund Eriksen og full pott i nøkkelkampen gir gode muligheter for å nå semifinalen allerede i ettermiddag når Gjelleråsen venter klokken 17.00. Bygdø/Monolitten møter Sagene klokken 19.30 i kveld. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.