Kan slå ut Slevik på mandag

KRH 2017
Det blir sjelden kjedelig da Tunet og Slevik barker sammen, og kveldens kvartfinale var intet unntak. Tunet vant og allerede på mandag kan årets sesong være over for Slevik. 


Høyenhallen i kveld. Det er andre kvartfinale for Tunet og Slevik. Som kjent vant Tunet første kamp 5-4, hvor seiersmålet kom med to sekunder igjen av kampen. Hva får vi i dag?

Tunet åpner i kjent stil, full fart og får en tidlig scoring, 1-0 Ole Martin Skau Jansson. Tre minutter passert og det smeller allerede godt i duellene, som blir til overtall til Slevik og til 1-1 av Christoffer Hansen. Halvminuttet senere er det Slevik i føringen etter scoring av samme mann. Spillet bølger hurtig frem til det 16. minutt. Slevik igjen i overtall og igjen dukker han opp på rett plass C. Hansen, og det er 1-3 på tavlen. To minutter senere er det overtall til Tunet, som er like sikre, Jansson reduserer til 2-3 og det var første periode.

KRH 1878
Ole Martin Skau Jansson og Ole Mossin Olesen var som vanlig innvolvert i det meste for Tunet. 


De første fem minuttene av andre periode er det mye rot fra begge lag. Så på en sprettende ball øker Eskil Gagnås (selv om dommerne gir Torgersen målet) ledelsen til to. Men det skal ikke vare lenge, frislag til hjemmelaget og Lasse Sundell reduserer til 3-4. Rotet fortsetter til tavla viser 13 og et halvt minutt, da er det Tunet for alle penga og Ole Martin Skau Jansson show. Først 4-4, så i overtall er Tunet tilbake i ledelsen, etter 5-4 av samme mann. Tunet har fått skikk på spillet nå og presser knallhardt. Ole Mossin Olesen med en lekker zorro til 6-4, assistert av Skau Jansson. Rune Svebestad takles i rundvant, får frislag, tar det lynraskt til Patrick Sveen som har turboen på høyeste omdreining og det er 7-4. Slevik setter full fart nå og jakter en redusering før pause men Tunet holder unna og sifrene står seg.


KRH 1988
Tungt for Slevik og Johan Åhlberg etter to strake tap for Tunet i kvartfinalen. 

Tunet går rett i angrep etter hvilen, kommer alene mot mål men Vegard Tvete redder. Så angriper Slevik og til slutt kan Johan Åhlberg feire for scoring, 7-5. Slevik jobber knallhardt for redusering nå men det gir rom for kontring og den tar Teemu Kantanen og setter 8-5. Slevik river og sliter videre,får overtall og historien gjentar seg, Mossin Olesen alene mot mål, drar ut keeper med ny zorro til 9-5. 14 minutter og igjen er det hjemmelaget som scorer i undertall, Simen Jansen 10-5. Slevik får igjen sjansen i overtall, og nå går det bedre, Åhlberg finner nettet til 10-6. Det er tre minutter igjen og nå må målene komme raskt for gjestene, men da kan de ikke stå og trille ball på egen halvdel. Tiden renner ut og det er vel fortjent seier til Tunet, og de leder nå 2-0 i kamper før neste oppgjør som er førstkommende mandag i Gressvikhallen. KAMPFAKTA


(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.