NM J15: Sarpsborg til finale

7O8A1591
Sarpsborg er klare for finale i J15-klassen etter seier i dagens semifinale mot Gjelleråsen i NM.


Så er vi klare for å finne finalelagene på jentesiden. Den første semifinalen i J15-klassen går mellom Sarpsborg og Gjelleråsen.

Begge lag starter optimistisk, god fart og flere sjanser før minuttet er forbi. Spillet er jevnt og det bølger frem til til syvende minuttet, da tar Sarpsborg ledelsen 1-0. Det er ingenting å si på innsatsen, men det mangler ganske mye på presisjon både i pasningspill og avslutninger på mål. Gjelleråsen har et ørlite overtak og Sarpsborg prøver å kontre men uten hell hittil.

7O8A1549
Det ble bra fart på den første semifinalen i J15-klassen mellom Sarpsborg og Gjelleråsen.

Sarpsborg får angrepet til å stemme tidlig i periode to og dobler til 2-0. Gjelleråsen har flest avslutninger nå også og etter ni minutter får de endelig uttelling, 2-1. Gjelleråsen fortsetter å skyte men treffer så altfor sjeldent målet. Sarpsborg får igjen angrepet til å stemme og igjen øker de, 3-1 nå. Mot slutten av perioden har Gjelleråsen begynt å treffe med skuddene og det blir fort farligere men fortsatt ingen flere mål.

7O8A1607
Thea Eline Krogstad scoret fire mål for Sarpsborg og var en av kampens store profiler.

Tyve minutter igjen for at Gjelleråsen skal klare å komme tilbake. Men det vil ikke Sarpsborg ha noe av, minuttet er forbi og Sarpsborg øker til 4-1. Sarpsborg forholder seg rolig og lar Gjelleråsen få ta de distanseskuddene som stort sett ikke treffer mål. Så hugger de til når de kan og det ender ofte med mål. Sarpsborg får straffe og deres mest dominante spiller Thea Eline Krogstad skal prøve seg. Det går ikke så bra men i det påfølgende overtallet setter hun inn 6-1. Gjelleråsen pynter på til 6-2 og viser stor glede tross at bare blir et trøstemål. Vi gratulerer Sarpsborg med plass i NM-finalen søndag. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.