NM G15: Klare for finale

7O8A1504
Greåker er klare for finale mot Asker i G15-klassen etter å ha vunnet klart over Sveiva i dagens andre semifinale.


Dagens andre semifinale da Greåker møter Sveiva. Greåker med en ringrev på benken, Willy Fauskanger og Sveiva med Sindre Bjerknes på sin benk som forsterkning der. 

LES OGSÅ: Nervepirrende puljespill

Ingenting å utsette på tempoet nå heller. Det stormes begge veier og det er lett skuddtrening i starten. Etter syv minutter tar Greåker ledelsen 1-0 på et hardt skudd, og har festet et lite grep om kampen nå. Det skal bli ganske solid midtveis når de scorer tre ganger til før det har passert 11 minutter. Hvordan skal Sveiva svare på dette? De gir seg ikke, setter fart når Greåker vil roe ned og får helt mot slutten et overtall når en av Greåkers spillere ryker på 2+10 minutter på botbenken. Det blir ingen omsetning ut av det i denne perioden, Greåker er gode og holder ballen og angriper selv. Det blir ikke mer før sirenen sender lagene i garderoben.

7O8A1442
Sveiva ble godt pakket inn av Greåker i dagens semifinale. 

Oliver Sletten gjør det han kan for redusering i siste rest av overtallet men får ikke mål. Det kommer av samme spiller i det fjerde minutt, og Sveiva reduserer til 4-1. Greåker holder tempoet nede nå, Sveiva kjører tempoet opp når de vinner ballen og tavla viser drøyt alvveis da starter rotet rundt den utviste spilleren. Det viser seg at han har gått ut et minutt for tidlig og dermed får Greåker en ny tominutter. Dette skaper en del diskusjoner og litt villrede, men dommerobservatøren løser floken slik at kampen kan fortsette. Sveiva klarer ikke denne gangen heller å omsette men etter 16 minutter får de igjen muligheten i overtall. Det går ikke bedre denne gangen heller, istedet er det Greåker som kontrer i det de får fullt mannskap og øker til 5-1. Dette blir også resultatet når vi tar pause.

7O8A1393
Nå venter NM-finale mot Asker for Greåker og Andreas Grønli.

LES OGSÅ: Asker overrasket

 

Siste periode er to minutter gammel når Greåker får overtall, ruller bra og presser Sveiva lavere og lavere. Så blir en Greåkerspiller litt for hissig på en retur og må sette seg han og. Det skjer ingenting hverken i spill fire mot fire eller i Sveivas overtall. Etter 12 minutter kommer Greåker i angrep igjen og punkterer nok kampen med 6-1. Men de er ikke helt ferdige, litt senere fastsetter de sluttresultatet til 7-1 og er klare til finale mot Asker, vi ønsker lykke til. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.