Arrangerer kval og NM

IMG 9454
Før helgen ble det klart hvem som skal arrangere de største eliteseriekvalifiseringer og NM-puljespill på nyåret.


Hvert år deler innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund ut arrangement til interesserte klubber rundt om i landet. Før helgen ble det klart hvem som skal arrangere kvalifiseringer til eliteseriene og NM-puljespill i senior og aldersbestemte klasser.

NM-puljespillet for damer som skal spilles 16-18. mars er delt opp i to puljer. Tunet skal arrangere den ene puljen, og har blitt forespurt om å arrangere begge puljene i og med at det mangler søkere til arrangementet.

Eliteseriekvalifiseringene for menn og kvinner som spilles 6-8. april skal arrangeres av Nes (kvinner) og Stathelle (menn). 


7-8. april spilles NM-puljespill for J17 og G17. Nes skal arrangere puljespillet for J17 og G17 puljespillet skal arrangeres i Sarpsborg.

J15 og G15 som arrangeres 14-15. april er det Tunet som tar seg av, samme helgen arrangerer Ottestad J19 puljespillet og Asker arrangerer puljespillet for G19.

NM-finalene arrangeres som vanlig i Ekeberghallen den 21-22. april. Sveiva som hadde opsjon på å arrangere årets NM, har dessverre valgt å takke nei til arrangementet og det vil bli søkt etter ny arrangør. 

NB. I opprinnelig sak kom vi til skade å skrive at Sveiva står som teknisk arrangør for NM-finalene, men det stemmer ikke. Som skrevet over har de takket nei til å utnytte opsjonen for denne sesongen, det bekrefter klubben på sine nettsider i dag. Vi beklager. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.