NM: “Fortjener virkelig seieren“

finale menn210
Johnny Petersen tropper av som hovedtrener for Slevik etter nok en gullmedalje og var fornøyd med sitt lags innsats i dagens NM-finale.


Det ble aldri snakk om saken. Slevik seilet avgårde til sitt sjette strake NM-gull og hovedtrener Johnny Petersen kan slutte i trenergjerninga med god samvittighet.
– Det ble like behagelig som før, neida. Vi gjør en kjempekamp og fortjener virkelig seieren i dag, sier den avtroppende treneren til Assisten. 


Han føler at Slevik hadde et godt tak på lokalrivalene i dagens finale. 

– Vi er flinkere til å nøytralisere Greåker enn de er til å gjøre det mot oss, og jeg føler også at vi har flere strenger å spille på.

IMG 1867
Nok et NM-gull for Sleviks avtroppende hovedtrener Johnny Petersen. 

At vinne finaler har blitt en tradisjon for Fredrikstad-klubben. 

– Vi har en vinnerkultur og har en innstilling til finaler der vi er tøffe i trynet, det er noe jeg sikker på at Pål (Unnfoss) kommer å at føre videre.

Petersen er sikker på at det blir flere titler fremover.
– Vi har allerede gjort klart med flere nye spillere og jeg tror det skal bli vanskelig å vippe oss av tronen neste sesong også.

Nå forlater han klubben og det blir isteden den assisterende treneren Pål Unnfoss som overtar mesterlaget fremover. Petersen har tenkt å gi seg med innebandy etter mange år som landslagssjef og to sesonger med Slevik men åpner for at han kan bli å se i et treneroppdrag en gang i fremtiden.
– Man vet aldri om jeg kommer tilbake, det har jo skjedd før. Men det får tiden vise, nu skal det ihvertfall bli deilig med en pause.

NBF mobilizie

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra Assisten.no - innebandyavisen uten skriftlig tillatelse.