Grei skuring for Tunet


Tunet hadde få problemer med å sende Gjelleråsen hjem med tap i kvelds oppgjør i eliteserien for kvinner.


Damenes aften i Høyenhallen i kveld. En kamp hvor Tunet bør vinne ganske greit, Gjelleråsen kan se ut til å ha litt problemer på målvaktsiden noe statistikken viser. Men man skal ikke ta noe for gitt.


Vi går igang, Litt rotete i starten av begge lag. Gjelleråsen prøver å komme raskt opp i Tunets spillere og klarer det til en viss grad. Det holder ikke så lenge, Tunet øker gradvis tempoet og tar ledelsen. Gjelleråsen svarer kort etter og likt etter omlag ni minutter. Nå øker Tunet og Gjelleråsen sliter med å holde følge og målene kommer jevnt for Tunet nå. Like før pause får Gjelleråsen overtall som ikke blir til noe. Sirenen går og Tunet går i garderoben med 5-1 ledelse.


Gjelleråsen starter i overtall uten å klare å omsette, Tunet er nære med et skudd i stanga. Etter fem minutter er det nytt overtall til Gjelleråsen og denne gangen går det veien, 5-2. Spillet bølger videre, Tunet øker gradvis tempoet igjen men spiller slurvete i oppspillsfasen og da er Gjelleråsen med på notene. Så får hjemmelaget ting til å flyte og i de siste 4 minuttene  må Gjelleråsens keeper hente ut to baller til. Pause og det står 7-2 til Tunet.


Tunet spiller ballen i laget og plutselig har de scoret to mål på 20 sekunder. Da faller konsentrasjonen og Gjelleråsen kommer til sjanser men ingen mål. Midtveis og Tunet øker igjen, 10-2 nå og nå er de i full kontroll igjen. Tunet kjører bra nå og mot slutten er det ny scoring, 11-2. 
Ikke lenge etter scorer Gjelleråsen og er hoppende glade, 11-3. Tunet holder seg oppe og øker, 12-3. Det blir det siste som skjer, Tunet vinner stort og rett opp på andre plass på tabellen. Gjelleråsen går av banen og er en sliten men blid gjeng.


Tunet - Gjelleråsen 12-3 (5-1,2-1,5-1)

Høyenhallen, 74 tilskuere. 

Mål Tunet: Rikke Ingebrigtsli Hansen 4, Charlotta Hjorth 2, Hildegun Holm 2, Marie Wolf, Klara Löfgren, Emma Lunde, Tina Lundmark.

Mål Gjelleråsen: Stine Flatland, Ingrid Hoem, Mari Kristiansen.

Utv.: Tunet 2x2 min., Gjelleråsen 1x2 min.

Skudd: 38-20

Dommere: Lindgren/Ingebrigtsli

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.