– Vi gleder oss veldig!

KH 9101
Seriestarten for kvinner nærmer seg med stormskritt, og det er full runde allerede lørdag. I Sarpsborg har det forsvunnet en del nøkkelspillere, men også kommet inn en del spennende navn i troppen, og nå gleder man seg til seriestart. 


Situasjonen rundt korona-pandemien har satt sine spor også hos eliteserieklubbene for kvinner i sommer, men allikevel har man fått trent godt i Østfold allikevel, det bekrefter Sarpsborgs nye hovedtrener Pål Kristian Antonsen
–  Vi har mer eller mindre fått trent som normalt. Og gjort det beste ut i fra de rettningslinjene vi har fått av kommune, klubb og forbund, så vi har fått trent godt synes jeg. Det eneste er vel for oss som for alle de andre, at det har blitt litt færre treningskamper, forteller Antonsen til Innebandyavisen.

KH 9026
Margrethe Grønli har allerede vist at hun er en spennende spiller å følge med på fremover. 

På minussiden er det ikke legge skjul på at lagets store stjernespiller siden opprykket for noen år siden er borte. Emilie Sundnes valgte i vinter å signere for Tunet, og etter vårens utlån tilbake til moderklubben blir hun nå å finne i Høyenhallen fremover.

–  Det er klart det merkes når en spiller som Emilie Sundnes er borte. Men samtidig gir det rom og plass for andre til å blomstre og utvikle seg. Det gror godt i ungdomsavdelingen vår så flere har kommet opp derifra, samtidig som de andre har fått enda en sesong i shortsen. Troppen ser fin ut, med en blanding av ungt pågangsmot og noen med en del erfaring.

LES OGSÅ: Kan Grei utfordre Tunet?


Det kommer en god del interessante spillere opp fra de yngres avdeling, og selv om det har blitt noen sesonger i eliteserien nå, har sarpingene fortsatt mye å lære. 

–  Målsetningen for sesongen er at vi, som den unge gjengen vi er, skal utvikle oss som lag og stadig ta steg i riktig retning. Vi er en gjeng uten "nykker" som skjønner at hard jobbing må ligge i  bånn. Vi har stort fokus på å bygge treningskultur og trivsel. Får vi til dette så tror vi også at resultatene kommer.

KH 7793
Pål Kristian Antonsen er tilbake på trenerbenken, nå som hovedtrener for Sarpsborgs damelag.


Søndag venter Sveiva på hjemmebane i serieåpningen, en kamp som Sarpsborg ser frem til.

– Vi gleder oss veldig til å komme igang! Klarer vi å gjenskape det vi gjorde i treningskampene mot Gjelleråsen, kan det bli en morsom kamp for vår del. Vi skal ihvertfall jobbe like hardt og håper å være like effektive, da har vi trua på en morsom søndag i Skjeberghallen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.