Total overkjøring

KH 5030
Sarpsborg ble regelrett overkjørt da serietoer Grei kom på besøk i ettermiddag, i dagens første kamp i eliteserien for kvinner. 

Grei hadde ingen planer på å la noen poeng bli igjen i Sarpsborg da de spilte sin 16. kamp for sesongen. Oslo-jentene kjørte regelrett over sarpingene og vant 13-0.

62 tilskuere i Skjeberghallen fikk beholde spenningen i drøyt kvarteret før den var borte i kampen. Da hadde Grei scoret fire mål og kunne gå til den første hvilen med en solid ledelse. 


I den andre perioden fortsatte Grei å banke ballen i mål og med 9-0 ledelse kunne de gå i garderoben, vel vitende om at alle poengene skulle med i bagasjen hjem til Oslo.

Den tredje perioden ble en ren transportetappe og den eneste spenningen var om Elisabeth Berntzen skulle holde nullen for Grei. Det gjorde hun for sarpingene hadde ikke et eneste skudd på mål i den tredje perioden, og bare tre ganger klarte Sarpsborg å treffe mål, i en kamp der Grei hadde 45 skudd på mål. Tre scoringer hver fra ungjenta Nicoline Olsen og Kajsa Liljefors, to fra Eline Dagestad, Kine Hedlund Eriksen, Emma Lunde og en fra Liga Garklava ga 13-0 seier og tre poeng. Grei ligger nå på samme poeng som serieleder Tunet som spiller senere i dag, dog med to kamper mer spilt. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.