– Største signeringen noensinne

KH 3843Greis latviske stjerne Līga Garklāva skifter beite etter fem sesonger i Apalløkkahallen, og blir å finne i Gjelleråsen kommende sesong. 


Etter fem sesonger i Grei, og to i Sveiva før det, har nå den latviske stjernen Līga Garklāva bestemt seg for å fortsette karrieren i hardtsatsende Gjelleråsen. Nittedølingenes hovedtrener Kenneth Våge er svært fornøyd med nysigneringen som tidlligere har spilt fire VM for Latvia. 

– Med Līga inn får vi en spiller som har gjort seg bemerket i dameserien i Norge i mange sesonger. Hun er en spiller som vi har lengtet etter, som både har mye rutine og erfaring. Hun er en god playmaker som ønsker å spille sine lagvenninner gode (som vi selv har fått merke), og som kan være med å veilede våre egne spillere med stor rutine og erfaring. Siden vi nå satser på å få Gjelleråsen med opp i toppen av norsk dameinnebandy, er dette en viktig spiller for oss å få med på laget, sier Våge til klubbens hjemmeside.

KRH 4433
Latviske
Līga Garklāva er klar for ny klubb etter fem sesonger i Grei og blir i høst å finne i Gjelleråsen. 


Garklāva tar fatt på sin åttende sesong i Norge, og har signert for en sesong. Sist sesong ble det 37 poeng (13+24) på 16 kamper i eliteserien for sølvlaget Grei. 

– Jeg vil påstå at dette er den største signeringen som har blitt gjort på damesiden i Gjelleråsen noen gang. Hun blir en veldig viktig og verdifull spiller for oss for at vi nå selvfølgelig skal fortsette med å bygge lag og se videre fremover. 

Garklāva kom til Norge sommeren 2013 og vant NM-gull med Sveiva i 2015 før turen gikk videre til Grei, der hun vært en av lagets store stjerner og ble kåret til Årets spiller i eliteserien etter 17/18-sesongen.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.