– En prestisjeovergang

Skjermbilde 2020 05 13 kl. 15.59.29
Landslagsmeriterte Stine Flatland forlater Sagene etter en sesong, og er klar for Bygdø/Monolitten. 

 

Sagene mister landslagsmeriterte Stine Flatland, som er klar for Bygdø/Monolitten. 25-åringen har spilt VM for Norge og står bokført med 15 landskamper. Flatland gjorde 15 poeng (6+9) på 19 kamper for Sagene sist sesong, etter overgangen fra Gjelleråsen. Signeringen er lagets hovedtrener Robert Jensen svært fornøyd med. 

– Dette er en prestisje overgang, i konkurranse med andre klubber velger hun oss. Det gjør meg veldig glad og fornøyd att spillere nå mer ser Bygdø/Monolitten som ett reelt alternativ når dem skal bytte klubb. Stine har nå trent ett par uker med oss. Man merket med engang att dette var en jente som passer hos oss, da hun er ambisiøs og sulten på å utvikles enda mer. Hun er en spiller som bidrar med fart, energi og ikke minst poeng. Både i Gjelleråsen og Sagene har hun vært en av laget beste poengplukker så i rette omgivelser ser jeg for meg det samme hos oss, sier Jensen til Innebandyavisen.

KRH 2175
Det ble bare en sesong i Sagene for Stine Flatland, nå er 25-åringen klar for spill i Bygdø/Monolitten.

LES OGSÅ: Verver to fra SSL

Tidligere er det klart at U19-landslagsspilleren Hedda Unhammer forlater Sagene til fordel Sveiva, 18-åringen har spilt 14 U19-landskamper for Norge, og er en viktig brikke på det norske landslaget som skulle spilt U19-VM tidligere i måneden. Christina Hoftun er også klar for Stovner-klubben.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.