Verver to fra SSL

KRH 5832
Bygdø/Monolitten styrker sitt lag i eliteserien for kvinner med to spillere fra SSL, og forlenger med flere nøkkelspillere. 

 

Skoghall rykket ned fra SSL i sin debutsesong i den øverste ligaen, og nå er det klart at Bygdø/Monolitten henter to spillere fra klubben.

Elin Stensson og Lisa Holmberg pakker veskene og reiser over grensen for å prøve lykken. 

– Det kommer bli en heftig opplevelse å flytte til et annet land og alt det fører med seg. Tanken har aldri vært der, men da jeg fikk tilbud så ble suget større, sier Holmberg til lokalavisen Värmlands Folkblad. 


19-åringen hadde en stor rolle i Skoghall sist sesong, og trener Robert Jensen som trent Skoghall tidligere er fornøyd med å ha den svenske backen på plass i troppen. 

– Dette var en overgang jeg ikke hadde stor tro på at vi skulle klare å få til, da Lisa har hatt en såpass stor rolle i Skoghall. Så at vi har klart å lande henne er utrolig gøy. Med sitt skudd og gode pasninger vill hun bidra i offensiven, men mest vil hun styrke oss i defensiven. Lisa er en fysisk spiller som vil gi oss mer tøffhet og gjøre livet surt for de offensive spillerne i andre lag, sier han i en pressemelding.

KH 1912
Hovedtrener Robert Jensen er svært fornøyd med sine to nysigneringer fra SSL.  

Elin Stensson scoret en gang i SSL sist sesong, og 18-åringen er også en spiller Jensen kjenner til fra tidligere og som han tror kan lykkes godt i eliteserien. 

– Dette er en veldig spennende spiller som er treningsvillig og seriøs i alt hun gjør. Hun har sine største styrker i offensiven og kommer hjelpe oss veldig å ta steg der. Med trygghet og rett spillere rundt seg, så er jeg sikker på hun er en av dem som scorer mest i elitserien kommende sesong.


Klubben som endte på fjerdeplass i eliteserien sist sesong har i tillegg vervet Tora Danielsen fra Sagene, og signert nye kontrakter med nøkkelspillerne Fanny Kolstad, Lisa Djurberg og Riccarda Schimanski. 


På minussiden er det klart at Tuva Henriksson flytter hjem. Henriksson er etter det Innebandyavisen kjenner til ønsket av lag i SSL og allsvenskan.

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.