Sagene trekker laget

KRH 2212

Sagene har besluttet å trekke laget fra neste sesongs eliteserie. Det melder klubben selv i en pressemelding mandag.


I helgen ble det klart at Sagene ikke tar seg videre til sluttspill, og i dag kommer nyheten om at klubben trekker sitt damelag fra eliteserien. Det er innebandyavdelingens mangel på økonomiske forutsetninger som er grunnen til beslutningen, og hovedstyret i klubben har sagt nei til videre satsning. Klubben skriver videre at man holder døren åpen for en retur til eliteserien senere. 

– Sagene kommer til å fortsette å spille som før i andre divisjoner, og er åpne for å spille i eliteserien igjen, når forholdene ligger bedre til rette for det, skriver de i pressemeldingen. 


Flere av klubbens spillere har erfaring på landslagsnivå og blir garantert interessante for andre klubber å hente før kommende sesong.

– Vi regner med at andre klubber respekterer gjeldende regler om å kontakte spillere til etter at årets serie er sluttspilt.


Det er ikke første gang Sagene har tatt skrittet ned fra innebandyens finrom. I 2007 trakk de laget etter en tredjeplass i eliteserien og semifinalespill, og returnerte ikke før i 2013. Herrelaget trakk seg også frivillig fra eliteseriespill i 2014. 

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.