Holder liv i gulldrømmen

KRH 3189
Grei og Sagene kriget godt i dagens oppgjør i Apalløkkahallen da hjemmelaget jaktet poeng for å holde liv i gulldrømmen.


To spennende oppgjør i damenes serie i dag i Oslo. Først Grei mot Sagene og her må Grei vinne for å holde liv i gulldrømmen. Men hvis Tunet poeng mot Sveiva, da er de seriemestere før siste kamp som er mot Grei. Kan Sagene klare å knuse håpet til Grei i dag?

LES OGSÅ: Sikret sjetteplassen

Grei tar grep om kampen fra start og setter fart og press på Sagene. Gjestene tvinges til å slå fra seg og Grei pøser på. Emma Lunde åpner dagens målkonto med en scoring før to minutter er passert. Sagene får en brå vekker og spillet jevner seg ut med litt overtak for hjemmelaget. Det slurves en del fra begge lag i pasningspillet men det får ingen konsekvenser. Sagene har sine sjanser nå men mangler det siste lille. Det blir ikke flere mål og hjemmelaget går i garderoben med 1-0 ledelse.

KRH 3271
Marthe Borgen hadde en god del å henge fingrene i dagens oppgjør mot serietoer Grei. 

Grei stuper  i angrep etter pausen og igjen får de et tidlig mål. Diana Isjomina settes fint opp og det er 2-0. Sagene våkner opp og er med. Gjestene får overtall men ikke mål og Grei med fullt lag går rett i angrep. Sagene vinner ballen på midten og kontrer, det ender med selvmål og Sagene har redusert til 2-1. det fysiske har tatt seg kraftig opp og lagene trøkker til i duellene. spillet bølger med store sjanser til begge lag. Grei fortsetter i høyt tempo og mot slutten av perioden setter de to mål til, først Emma Lunde før Kajsa Liljefors får kranglet inn 4-1.

KRH 3206
Gullhåpet lever etter at Grei slo Sagene i ettermiddag, men de trenger hjelp fra erkerival Sveiva i kveld.

Sagene må i angrep og de gjør et helhjertet forsøk. Det jevner seg ut igjen, men så begynner hjemmelaget å rote det til for seg og Sagene kjører hardt for redusering. Grei kommer tilbake og nå går det fort begge veier. Begge lag har store sjanser men vi må helt til det 18. minutt før det blir mål. Da er det bortelagets Heidi Homble som pynter på resultatet til 4-2. det blir ikke mer og Grei har gjort sitt for å holde håpet om gull i live. Så får vi se hva Sveiva kan få til mot Tunet. KAMPFAKTA

(C) All rights reserved - ikke bruk materiale fra innebandyavisen (tidligere Assisten.no) uten skriftlig tillatelse.